LFG.HU

BePe
hírekCimkek

“Moreio szeme hirtelen fennakadt. Bár talpon tudott maradni, de teste remegett, és lába megbicsaklott. Kinyílt szájából ismeretlen hang tört elő. Egy férfi és egy nő beszélt egyszerre.
- A Lepel a sötétség imádóinak kezébe került. A Démonvirág kövei megtalálták egymást, s ma éjjel megnyitják a Kaput. A démon átlépi a két világ küszöbét. Tengernyi szenvedést, és sok hívem halálát látom. S a küzdelem vége a homályba vész.”

A kaleroni uralkodó katonái mindent tűvé tesznek a Démonvirág nevű hatalmas varázserejű mozaik darabjai után…

Félelmetes Démonlovagok kutatják a drágakövek rejtekhelyeit. A gyémántokét, amelyek önmagukban is iszonyatos, pusztító erővel bírnak, ha embert éreznek a közelükben. Már csak egyetlen darab hiányzik, hogy a Mozaik teljes legyen, és az Uralkodó nekikezdhessen régi, dédelgetett álmának: a démon megidézésének. Ám ez az egy darab eltűnt…

… egy törékeny lány rejtegeti, és sejtelme sincsen arról, hogy emiatt az élete veszélyben forog. S mire mindent megért, addigra a félelmetes harcosokon kívül már egy sivatagi nekromanta is őt üldözi. S ha nem találkozna a kiábrándult és elfásult harcossal, semmi esélye sem lenne az ellenségeivel szemben. Így is csak egyetlen, hajszálvékony reménysugáron múlik minden…

***

A Cherubion Kiadónál 2005. október 17-én jelenik meg Andrew Field regénye, a Démonvirág. A szerző több történetet publikált az RPG.HU oldalain, ezek közül “A tartozás az tartozás”, “Lélekkufár” és “Véres kazamata” című novellák a regény előzményeiről írnak.
A világra a “Buborékok” és a “Bukott angyal” című – szintén az RPG.HU-n található – történetekből is betekintést lehet kapni.

A könyv címlapfestményét Szendrei Tibor készítette.

További információk, leírások, kimaradt jelenetek: http://andrewfield.uw.hu/demonvirag/demon.html

http://lfg.hu/9989/
http://lfg.hu/6975/
http://lfg.hu/9067/


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához