LFG.HU

SLM
RPGCimkek

Na, ez tuti be fog jönni a két trollnak :) Egy rövid sorozat keretében bemutatnánk néhány nagypályás szamurájt. Nem árt ismerni a szakma nagyjait ugyebár..

>>>> Ehh, nincsis benne igazi troll, csakk vlami okostojás.. <<<<
[ 65.07.21. - 10:43 -- Agytöszt]

>>>> Nyugi, a cím alapján folytatódik a file, később még <<<<
[ 65.07.21. - 15:32 -- Méregfog]

Babs (Babette)

Archetípus: Tünde utcai szamuráj (nő)

Babs tünde, de fajtájához képest csúnya, bár a körülötte lévő emberek ezt nem igazán veszik észre. Babs sokkal kevésbé nagyképű, mint fajtája legtöbb tagja. Mikor “Babs” akcióban van, hosszú barna haját copfba kötve hordja. Magánéletében “Babette” kiengedve, szabadon hordja haját. “Babs” utcai szamuráj, hideg és kegyetlen. “Babette” egy éjszakai klubokba járó kacér nő, akinek öltözködése igen feltűnő. Gyakran jár topless-ben, mert úgy gondolja megteheti.

Babs a többszörös személyiségzavar egy nagyon bizarr formájában szenved. Két teljesen különböző arca van – Babs, a jéghideg ragadozó, és Babette a kihívó klub groupie. Közeli barátai, Angel, Centinel és Gremlin tudnak erről a dologról, és vigyáznak rá, nehogy baja essen. Arról is tudnak, hogy idegen férfiakat visz haza éjszakánként, és ők biztosítják, hogy egy darabban maradjon.

>>>> Azannya, Babos elég fura fűevő csaj.. <<<<
[ 65.07.21. - 13:14 -- Troli]

>>>> Próbáld ki, hogy ezt a szemébe mondod. Elég furcsa troll lesz belőled haver! <<<<
[ . . - : -- Mongúz]

Babs mesterlövésznek számít Ingramjával. Ő volt a Sötét Örökség csapatának vezére, mielőtt egy szerencsétlen “baleset” lemondásra kényszeríttette (az a személy, aki Babs karakterét játszotta, még új volt a játékban. Egy szerencsétlen eset folytán egy Loup Garou megsebesítette őt a vállán. A játékos nem akarta kidobni karakterét, inkább vállalta, hogy végigjátssza a betegség teljes lefolyását. Úgy döntöttünk, legyen belőle egy mutáns forma, amely 1 hét/hónap időtartamig hat rá, és csak tündéket fertőz meg). Megfertőzése óta a csapat felállított egy szabályt, miszerint nem csatlakozhatnak tündék a Sötét Örökségbe. Babs néhány éve az utcákon él, a vadászatait legtöbbször partnerével, Guardian Angel-el, egy nőstény ork testőrrel hajtja végre.

The Bamboo Kid

Archetípus: Humán orgyilkos

Ez a fiatalember nemrég érkezet az utcákra, miután elmenekült Hong Kong-ból. Bamboo Kid egy alacsony vietnámi fiú-férfi (17 éves, a te dolgod eldönteni, hogy fiú vagy férfi). Életkorának megfelelően túlságosan magabiztos, gyerekes viselkedésű, de ennek ellenére halálos hivatásának mestere. Mikor épp nem céges ügynököket gyilkol, legszívesebben videojátékokkal tölti az idejét. Sötét haja és szeme miatt valószínűsíthető, hogy volt egy kaukázusi ős a vérvonalában.

Bamboo Kid egy új orgyilkos. Szívesen vásárolja meg és ültetteti be a legújabb biovereket. Felettébb óvatos, kedvenc fegyvere a fúvócső, amelyet különböző típusú mérgekkel tölt meg. A véresebb munkákhoz Dikote bevonatú tűket használ.

Centinel

Archetípus: Humán szamuráj (nő)

Centinel egy közepesen vonzó, némiképp férfias testfelépítéssel rendelkező hölgy. Fekete haját, a katonanők tradícióját követve rövidre vágva hordja. Hideg, fekete szemei élettelennek tűnnek. Éjszakai vadászatai alatt bőre kissé sápadtnak látszik.

Centinel, a Sötét Örökség vezetője, mióta az előző vezető Babs “egészségügyi okok” miatt visszavonult. Centinel az Örökség tagja volt, mikor a csapat Hong Kong-ban első helyet szerzett a “Véres Sport” versenyen. Az eltelt idő alatt sok szociális szakértelmet tanult, ezért ő lett a csapat közvetítője, tárgyalásokat vezető személye.

Huzalozott reflexei és nehéz testpáncélzata harcban félelmetessé teszi. Mióta az árnyakban dolgozik, éjszakai harcra szolgáló szem és fülmódosításokat is végrehajtott magán. Centinel, haverjával Gremlinnel tagokat keresnek a Sötét Örökség számára.

Coach Cackrin

Archetípus: Humán fizikai adeptus

Coach Cackrin a SSECC Technical Academy atlétikai tagozatának igazgatója. Idejének nagy részét tanításra fordítja. Szabadidejében tehetséges harcosok után kutat. A következő tantárgyakat oktatja: Íjászat, Tűzfegyverek, Önvédelem a harcművészeteken keresztül (fegyveres és fegyvertelen változat), de jártas a gerelyhajítás és diszkoszvetés sportágakban is. Coach Cackrin 3. beavatottsági szintű fizikai adeptus.

Da Minotaur

Archetípus: Troll utcai szamuráj

Da Minotaur egy troll utcai szamuráj, aki fajtársaitól eltérően különösen intelligens. Karrierje kezdetén, még – sok más újonchoz hasonlóan – meggondolatlan volt, és gyorsan rabja lett néhány, szamurájok által kedvelt gyorsaságnövelő és fáradtság elleni drognak. Hong Kong-ba utazott, ahol elrabolták és eladták egy, a gazdagok szórakoztatására rendezett “Véres Sport” játékra. Később néhány barátja a szigetre utazott, majd egy alku fejében visszavásárolták őt fogva tartójától. Ezután visszatért Seattle-be, ahol fixerként üzletet alapított Puyallup-ban. Elsősorban közvetítőként dolgozik trollok és árnyvadász csapatok számára.

>>>> Hmm.. eszes troll fixer? Ő aztán egyéniség! <<<<
[ 65.07.21. - 14:16 -- Seftes_Pici]

Da Minotaur Intelligenciája már elérte a faji maximumot, ugyanúgy, ahogy biover beültetései is. Kiberverei alfa osztályúak, köszönhetően a Véres Sportnak. Korábbi fogva tartója egy kozmetikai műtétnek vetette alá, melynek következtében úgy néz ki, mint egy minotaurusz – bikaszerű fejjel. Kedvenc fegyvere egy hátultöltős duplacsövű Panther rohamágyú, melyet shotgun-ként forgat. Legközelebbi barátja Quicksilver, egy Beast Master.

>>>> Troll pávör!! <<<<
[ 65.07.21. - 10:40 -- Troli]


Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://slm.rpg.hu]
A szerző más irásai
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához