LFG.HU

Petya
játékokCimkek

Egyik kedvenc netes játékom került fel most az rpg.hu-ra, a Nanaca Crash. Történetet gyakorlatilag nem találtam, a főszereplő hölgy valamiért megorrolt barátjára, és jó japán iskolás lányként biciklivel belehajt a békésen álldogáló srácba, és ezzel lehetőleg minél messzebb kell ellőni őt.
A srác útját segíthetik, és akadályozhatják a pályán lévő személyek, mint például az általam aranyos kislánynak nevezett képződmény (ami azonnal megállítja a repülést), vagy a latex nővérek, akik összehangolt ütéseikkel lökik tovább őt.

A játék egyszerű, click&play módszerrel lehet irányítani, a kezdetekkor véletlenszerűen változtatja a kilövés dőlésszögét, majd a játéktérre kattintva -és az egérgombot lenyomva hagyva- azt fixálja, és hasonló módszerrel elkezdi a kilövés erősségét is változtatni. Amint elengedjük az egérgombot, a kislány beleütközik a barátjába biciklivel, és az már repül is. Két dolgot tudunk befolyásolni a játékban, kétfajta power-upot aktiválhatunk: A felfelé történő ütköztetést (amikor repülés közben újra nekiütközik a kislány a fickónak, tovább hajtva őt, de felfelé), és a lefelé történő ütköztetést (ugyanaz, mint az előző, csak lefelé ütközik bele). Az előzők közül a lefelé történő ütköztetés néha feltöltődik, a felfelé történőből pedig van három az egész játékra. Jól osszátok be! Néha megjelenik a képernyőn a Special felirat, ha a megfelelő emberbe ütközik bele a srác, ilyenkor erre rákattintva a két következő lány összefog, és akár több száz méter magasságba, és pár kilométer távolságra is sikerülhet a szegény ördögöt kilőni. Tessék gyakorolni, amikor először felfedeztem a játékot, 25km volt a rekordom.Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://rpg.hu/jatek/nanaca]
A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához