LFG.HU

taverna
BePe
hírekCimkek

Netalbum – mert az RPG.HU képes (rá)

Elkészült a legújabb karakter-rajzod, s szeretnéd, ha mások is látnák? Töltsd fel a netalbumra!
Kisütötted a világ legfinomabb D20 alakú répatortáját, s szeretnéd ha másoknak is csorogna a nyála? A hétvégi live-ra mintha egy új ember bőrébe bújtál volna, és szeretnéd, ha mások is ámulnának sminkmesteri képességeiden? Fényképezd le, és töltsd fel a netalbumra!

Az RPG.HU netalbuma minden regisztrált látogató számára nyitott internetes galéria, ahova az oldallal, a szerepjátékkal, scifivel, fantasyval kapcsolatos képeidet töltheted fel, rendezheted galériákba. Ugyanitt tekintheted meg a többiek képeit, véleményezheted őket, a legsikerültebb darabokat pedig akár képeslapként is továbbküldheted ismerőseid címére.

A galériában külön kategóriába helyezheted el a fotókat, digitális munkáidat, illetve egyéb munkáidról készített feltételeket – a lehetőségeknek csak a tárhelyed illetve a moderátorok szabnak határt.

A képek előzetes ellenőrzését a Netalbum moderátorai végzik, illetve ők javítják az eltévesztett kategóriákat, valamint hozzájuk fordulhatsz, ha problémáidra még a súgó alapos áttanulmányozása után sem találtál választ.

Megnyílt tehát a Netalbum – használjátok egészséggel!

A képeket a szerzői jogok figyelembevételével lehet elhelyezni az oldalon, illetve az oldalra feltöltött képek minden körülmények között alkotójuk szellemi tulajdonában maradnak. Felhasználásuk így – a szerző külön engedélye nélkül – szigorúan tilos. Mindenki felelős a felhasználó neve alatt feltöltött képekért.

A kép törlését vonja maga után, ha az alábbiak közül bármelyik szerepel rajta:
– öncélú erotikus tartalom
– öncélú erőszak
– faji, nemi, vallási alapú hátrányos megkülönböztetés, bármilyen személy vagy csoport számára sértő
– tiltott önkényuralmi jelképek
– politikai és vallási közszereplők

A képekhez fűződő kommentálási lehetőséget csak a képpel kapcsolatban lehet használni, bármely, ehhez nem kapcsolódó kérdés, felvetés és kritikai észrevétel az rpg.hu megfelelő fórumában (képzőművészet, festészet, grafika, art vagy flame) folytatandó.


Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://netalbum.rpg.hu/]
A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához