LFG.HU

Gulandro
hírekCimkek

Az SF&F Átjáró a fantasztikus irodalom, filmek, mûvészetek és képregény kedvelõinek indította el 2002-ben rendezvénysorozatát, melyben a magyar rajongók mozifilmek és sorozatok színészeivel, rendezõkkel, magyar és külföldi írókkal, szerkesztõkkel és grafikusokkal találkozhatnak, kiélhetik “játékszenvedélyüket”, megtekinthetnek filmeket és mindent megtudhatnak az õket érdeklõ területekrõl. Habár a magazin már megszûnt, a rendezvények megmaradtak, s idén májusban a “átköltöztek” a Millenáris Parkba.

A november 27-én a Millenáris Park Fogadó épületében megrendezésre kerülõ Tenger Farkasai Találkozó elsõ tagja csupán annak a rendezvény sorozatnak mely 2005. õszén indul, s az Átjáró Találkozások nevet viseli. A rendezvények célja rendszeres szórakozást nyújtani a szerep- és kártyajátékok rajongóinak, képregényolvasóknak, az anime fanatikusok valamint a fantasy és a sci-fi szerelmesei számára egyaránt.

Változatos és igényes programjainkat hónapról hónapra szeretnénk megrendezni, minden alkalommal más és más érdeklõdési körnek kedveskedve, s ennek jegyében szóljon a november a szerepjáték versenyekrõl! A MAGUS és Shadowrun versenyeken összesen 25 csapatot mérkõzhet majd meg a legjobbaknak járó medalionokért, mialatt a Két Mágus Kft. rendezésében Kiválasztottak kártyaversenyre és bemutató játékra invitáljuk a gyûjtögetõs kártyajátékok kedvelõit.

Díszvendégünk lesz John J. Sherwood, kinek a rendezvényen mutatjuk be új M* regényét az Abbitkirálynõt.

Szintén a M.A.G.U.S. rajongók örömére vendégünk lesz Alan O’Connor, akivel a nemrégiben megjelent könyvérõl a Csillagvetõrõl beszélgetünk, Indyra Myles-t pedig a kiadó tervekről és a M.A.G.U.S. jővőjéről faggatjuk. Az író-olvasótalálkozó után mindhárom író dedikálást is tart.

A Magyar Anime Társaság filmvetítése mellett a Bujinkan Zanshin Dojo Budapest tart harcmûvészeti bemutató-t, illetve koncertet ad az InBetween zenekar is.

http://tengerfarkasai.uw.hu/
http://www.sfportal.hu/


Jelentkezési határidõ: november 20.
Befizetési határidõ: november 20.

A nevezési díj: 1200 Ft/fõ*
(* A nevezés a befizetés, és nem a jelentkezés sorrendjében történik! A meg nem jelenõ csapatoknak pénzt visszatéríteni sajnos nem áll módunkban.)


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához