LFG.HU

firefly.hu
hírekCimkek

James Warnez, a világhírű Fluffy, a nyulak réme című gyerekműsor után bebizonyította, hogy a science fiction műfajában sem teljesen járatlan.

“Tudod, a jövőben minden két nagyhatalomra szűkül le: az Egyesült Államokra és Kínára, amelyek teljesen elpusztítják egymást. Szóval a koncepció az, hogy az életben maradottak megöröklik a Földet, és mindent Kanada és Ukrajna irányít.”

Noha a Mosquito sorozatot egy exkluzív baseball közvetítés kedvéért megszüntették, Warnez nem adta fel, és a Universal stúdióját fölhasználva leforgatta a Mosquito mozifilmet. (http://www.mosquitoverse.com/teaser.html)

“Az én karakterek Calvin McKenzie, röviden Cal… ő amolyan seggfej… a kormány megölte a kutyáját, a macskáját, vagy valamit… és azóta nem ugyanaz az ember.”

A linken található filmen a forgatás viszontagságairól beszél a stáb, és lehull a fátyol jó néhány titokról: miért rágcsál répát Winter, és milyen személyiségzavarokat okozott a hajó doktoránál az állandó megerőszakolás.

“Ne mutasd a ládát, spoilerezed a pilotot! Mi? Hogy nem is mutatják be a pilotot? [...] Miért mutatod meg nekik a sorozat összes titkát?! Jézusom!”

A film szeptember 30-án kerül a mozikba, és még Karácsony előtt leveszik a műsorról.

A hivatalos szervek nyilatkozata: “Megígérjük, hogy olyan rosszul reklámozzuk ezt a filmet, amennyire csak lehet, aztán túl korán és villámcsapásszerűen dobjuk be a köztudatba.”

A film hivatalos honlapja:
http://www.mosquitoverse.com/

Teaser és film a forgatásról:
http://www.mosquitoverse.com/teaser.html

Helyi mirror:
Firefly.hu – letöltések


Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://www.firefly.hu/]
A szerző más irásai
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához