LFG.HU

Bíró András
hírekCimkek

A 4. Catan Magyar Bajnokság indításaként ebben az évben “bemelegítünk”, azaz játszunk egyet karácsony, és a rendszeres havi versenyek előtt is. Novemberben, majd januártól júliusig minden hónap második szombatján lesz lehetősége minden versengő kedvű játékosnak három alap Catan játékban megmérkőzni a díjakért, és a ranglistán gyűjtögethető pontokért. A versengés továbbra sem privilégium, egy, de akár nyolc lehetőség is nyílik pontgyűjtésre minden érdeklődőnek. A verseny során a versenyszabályzatba foglalt szabályokat használjuk. (Elérhető a www.catan.hu oldalon keresztül.)

Remélem, hogy immár több regionális szervező is elindítja a vidéki fordulókat, amelynek végén Budapesten találkozunk, és egy újabb kiutazó hely sorsát döntjük el.

Aki versenyezni nem szeretne, de szívesen megnézné, hogy hogyan játszunk mi, vagy kipróbálna valamilyen játékot, annak a bajnokságon kívül mind a Catan, mind más játékok kínálnak szórakozási lehetőséget. Ezen a versenyen az őszi társasjáték-újdonságokról is beszámolunk, és remélhetőleg a mintadarabokkal is megismerkedhettek majd! (A bajnokságon kívül természetesen minden program ingyenes.)

Ezúttal is lesznek hivatalos doppingszerek: a szokásos frissítővel, és apróbb energiapótlókkal várjuk a résztvevőket.

A 4. Catan Telepesei Országos Bajnokság első budapesti ranglistaversenyének, és a játékdélutánnak a színhelye:

Szabó Ervin Könyvtár
Budapest, VII. ker., Rottenbiller utca 10.

Megközelíthető: Keleti Pályaudvartól 5 perc séta, fekete 7-es busztól 3 perc séta, 73-as trolibusz Rottenbiller utcai megállójától 1 perc séta

A verseny időpontja: 2005. november 12. szombat, reggel 10 óra (nevezés 9:30-tól)

A bajnokság nevezési díja: 500 Ft. (emléklapokkal kedvezmény!)

Minden játék kipróbálása, és a szabad asztaloknál a bajnokságon kívüli játék is díjtalan!!!

További információkért (bemutató játék, részletes versenyszabályzat, a következő versenyek időpontjai, ranglista stb.) keress meg bátran! (Bíró András, az andras.biro@axelero.hu email-címen, vagy a 06-30-535-4285 telefonszámon)

Gyere el ismét – vagy először!


A szerző más irásai
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.