LFG.HU

Ruann
hírekCimkek

Ibram Gaunt visszatért! A Szukits kiadó gondozásában végre megjelent Dan Abnett “Gaunt Szellemei” ciklusának második része!

“Már jó két órája haladtak a voltemandi erdõ fekete törzsû fái között. A talajból bûzös nedvesség szivárgott, a gépek bömbölése megrekedt az összefüggõ mennyezetet alkotó lombok alatt. Ekkor történt, hogy Ortiz eztedes megpillantotta a halált.
A halál vörös volt, és az ösvény jobb oldalán, a fák között várakozott, mozdulatlanul nézte az elhaladó Baziliszkusz-oszlopot. Ortizt éppen ez a mozdulatlanság döbbentette meg. Kétszer is rá kellett néznie az alakra, hogy felfogja, mit is lát. Körülbelül kétszer olyan magas volt, mint egy átlagos ember, rémisztõen széles. Páncéljának színe akár az alvadt véré, a fején rézagancsot viselt. Az arca akár egy sirból kihantolt hulláé.
Démon volt. A Káosz harcosa. Világzabáló.”

A Warhammer 40 000 rémálomba illõ, jövõbeli világában az emberiséget a pusztulás fenyegeti. A Birodalmi Gárda alkotja az elsõ védelmi vonalat, amely elválasztja fajunkat a könyörtelen ellenségtõl. A tanithi Elsõ és Egyetlen ezred tagjait, és félelmet nem ismerõ komisszár-ezredesüket, Ibram Gauntot ebben a háborúban nem csupán az életüktõl foszthatják meg: a lelküket is elveszíthetik.

Dan Abnett: Szellemgyártó
Eredeti cím: Ghostmaker
Kiadó:Szukits
Fordította: Szántai Zsolt
Borító: Adrian Smith
Ár: 1.790 Ft


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához