LFG.HU

HammerTimeCafe
Phoenix_Wolf
hírekCimkek

A klánharcosok végsõ és legnagyobb próbatétele a Vérnév Próbája. Szinte minden tisztavérû harcos életében eljön az a pillanat, amikor úgy határoz, hogy megpróbál vérnevet szerezni, és kiemelkedni az átlag közül. Mert a vérneves harcosok génjei bejutnak a klán tenyészprogramjába, és ezzel új generációknak adnak életet : bennük ő maga él tovább. A legtöbbjüket már eleve – átlag feletti képességei elismeréséül, vagy tisztán politikai okokból – az adott vérház harcosai nevezik be a próbára. A többiek számára nem marad más választás, mint részt venni a Grand Melee-n, ezen a hatalmas, “mindenki mindenki ellen” típusú viadalon, ahol az utolsó túlélõ bekerülhet a próba résztvevõi közé.

A hagyományoknak megfelelően a tél újra Classic Battletech találkozóval kezdődik. A jövő hét végén, 2005. december 4-én kerül megrendezésre a Grand Melee II – House Malthus fedőnevű verseny, ahova minden régi és új játékost szeretettel várunk. A táblás stratégiai versenyen kívül lesz lehetőség a játék kipróbálására (érdeklődőknek a belépés ingyenes). A táblás játék mellett Battletech kártya és hálózatos mechwarrior3 is várja az ide ellátogatókat.

A versenyre nem szükséges előre jelentkezni, ez történhet a helyszínen is (a szabályzatban leírt feltételek betartása mellett). A belépő várhatóan 500Ft körül adódik majd. A fődíj a Trollbarlang felajánlásában egy 2500Ft-os vásárlási utalvány lesz. Ha bármilyen kérdésed lenne, fordulj a szervezőkhöz akár a Mech Factory (http://battletech.rpg.hu) fórumán, akár emailben (battletech@citromail.hu )

Időpont: 2005. december 4. 10:00 – 18:00

Helyszín: Budapest VII. Wesselényi u. 17. 4. emelet (Kiút egyesület)

Szabályzat: http://battletech.rpg.hu/versenyek/posters/38.pdf

Jelentkezés: http://battletech.rpg.hu/versenyek/register_events.php?events_id=38


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.