LFG.HU

Tantris
hírekCimkek

Sokmindent olvastam már a D20-ról. Volt, aki a szerepjátékot forradalmasító rendszerként emlegette, volt, aki egyszerű reklámfogásnak minősítette, és volt, aki a Microsofthoz hasonlította a Wizards-ot, a D20-at pedig a Windowshoz.
Tény, hogy népszerű és igen hajlékony rendszerről van szó, ami az OGL-nek köszönhetően hódító útjára indult. Elkerülhetetlen, hogy ezek után megkülönböztessük a minőségi és silány termékeket, melyeket a D20 rendszerére írnak lelkes szerepjátékosok.

A Talien’s Tower nevezetű oldalon olyan ingyen letölthető anyagokra lehet bukkanni, melyek között szemezgetve minden bizonnyal akadunk jobb és rosszabb anyagokra. Itt találhatók például az Aliens, a Predator, a Terminator, a The Evil Dead és más kultfilmek D20-as átiratai. A sasszemű rpg-sek már minden bizonnyal rég ráakadtak erre az oldalra, most azonban szeretném felhívni a többi játékos figyelmét is erre az érdekességre. Lehet, hogy az anyag átolvastával egyesek fogják és helyből letörlik a letöltött pdf-et, és lehet, hogy mások azonnal rákattannak az érzésre.

Mindenesetre egy rövid látogatás erejéig javaslom, hogy keressétek fel Talien Tornyát – ha csak fel akarjátok eleveníteni milyen is az, amikor egy sötét, elhagyott űrhajó folyosóin sétál valaki, kezében lángszóróval, gépfegyverrel, vállán a sötétséget alig-alig szétoszlató reflektorral, és egyszercsak megszólal a mozgásérzékelő: bvip-bvip-bvip… És jönnek!


Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://michael.tresca.net/]
A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához