LFG.HU

taverna
Bitterman
hírekCimkek

Gyere és merülj el Westeros háború dúlta világában, legyél te a hat ház valamelyikének kiválasztott bajnoka, és nyerj értékes arany sárkányokat, valamint juss közelebb a Magyar Nemzeti Bajnokságon való kvalifikációhoz.
Február 18.-án bontott paklis Trónok harca kártyajáték versenyt tartunk a Hadik András klubban (cím: 1068 Budapest Benczúr u. 27 Postás Művelődési Központ Ifjúsági Klubja).

A nevezési díj 5000 Forint, amiért cserébe 1 alap paklit, és 2 kiegészítő csomagot kapsz, ebből kell felépítened verseny paklidat. Aki rendelkezik már alap paklival, az se csüggedjen, ők az alap pakli fix lapjait hozhatják (ezt a listát elküldöm majd mindegyik érdeklődőnek), és 3 kiegészítő csomagot vásárolhatnak mellé, számukra a nevezési díj 3000 Forint.

A versenyre a regisztráció 9:30-tól indul, aki saját alap paklival kíván indulni a versenyen, az előre jelezze a szándékát!
A verseny 10 órakor kezdődik, svájci rendszer szerint fog lezajlani.

Ha kérdésetek van írjatok a bitterman@citromail.hu címre.

Február 18-án 4 boosteres draft formátumu versenyt tartunk klubunkban a Trónok Harca kártyajátékból.
A nevezési díj 4700 Ft, mely tartalmazza a draft csomagot, és 4 boostert 2-2 felosztásban a Tél korszaka és az Alkonydala kiadásokból.
A verseny kezdete: 10:00, regisztráció 9:30-as kezdéssel.
Cím: 1068 Budapest Benczúr u. 27 Postás Művelődési Központ Ifjúsági Klubja
További információ:bitterman@citromail.hu, illetve ha szeretnél nevezni, szintén ide írj egy e-mailt.


A szerző más irásai
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához