LFG.HU

taverna
Silvermoon
hírekCimkek

Meghívó a szamurájok, sárkányok, szerzetesek világába!

A Legend of the Five Rings (vagyis az Öt Gyűrű Legendája) egy szerepjáték és gyűjtögetős kártyajáték, mely Rokuganban játszódik. Rokugan a hős szamurájok, misztikus shugenják (varázsló papok) és az Árnyékföld félelmetes teremtményeinek világa. A játékot 1995 – ben, több mint 10 éve hívta életre egy lelkes fejlesztő csapat. Azóta Rokugan világának történéseit a játékosok alakítják, akik helyi, országos és nemzetközi versenyeken való részvételükkel biztosítják az interaktív történetvezetést. Az elmúlt évtizedben a játék dinamikusan fejlődött, szerepjátékból három kiadás jelent meg számtalan kiegészítővel, míg a gyűjtögetős kártyajáték a Lotus korszakába lépett, amely a hetedik érát jelenti.

A szervezők örömmel értesítenek minden magyar játékost, hogy 2006-ban sikerült elnyernünk a jogot, hogy nagy, nemzetközi versenyt szervezhessünk.

2006-ban először kerül sor Magyarországon nemzetközi versenyre (Kotei). Tíz év után lehetőség nyílik a magyar játékosok számára, hogy nagy számban részt vehessenek Kotei-en. Ezzel egyrészt alkalmuk nyílik a történet és a kártyajáték befolyásolására, másrészt kvalifikálhatják magukat a világbajnokságra, mely 2006-ban (először a játék története során) Európában kerül megrendezésre.

Age of Enlightment

Ha érdekelnek a Rákok, akik hősiesen védik a Birodalmat az Árnyékföldektől elválasztó falat, a Darvak, akik a Császár bal kezeként a tökéletességet testesítik meg, a Sárkányok, a rejtélyes misztikusok, akik a megvilágosodás ösvényét keresik, vagy az Oroszlánok, a Császár ragyogó kardja, a Sáskák, a tengerek kegyetlen urai, a Főnixek, a titkos tudás őrzői, esetleg a Ratlingek, egy letűnt civilizáció különleges teremtményei, vagy a Skorpiók, a Császár titkosrendőrsége, akik semmilyen eszköz használatától nem riadnak vissza, az Árnyékföldek, az örök ellenség, akik az emberi lélek megkorrumpálásán munkálkodnak, esetleg az Unikornisok, a kívülálló nomádok, akkor biztosan találsz magadnak megfelelő klánt. Ha pedig már játszol, feltétlenül gyere el minden idők legnagyobb hazai versenyére.

Minden kedves játékost és érdeklődőt szeretettel várunk az első magyar Kotei – en!

A verseny időpontja: 2006. április 15-16.
Helyszíne: Szolnok, Turisztikai és Szabadidő Központ
További információ: l5r.gportal.hu, forum.rpg.hu (Legend of the Five Rings topic)
Kontaktszemélyek: Négyesi Áron (Aron.Negyesi(kukac)gmail.com) Nagy Nikoletta (amaranth(kukac)freemail.hu)


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához