LFG.HU

SirThomas
eseményekCimkek

A hír röviden… :))
Örömmel jelentem be, hogy a mai naptól már lehet jelentkezni a Caelumi Játékra!

Bővebben…
A Caelumi Játék egy élő, fantasy szerepjáték, amelyet az ÜberLive projekt referencia-játékaként szervezünk meg, immáron 3. alkalommal.
Ez a játék kiemelt fontossággal bír számunkra, és nem csak azért, mert rövid pályafutása alatt a legsikeresebb fantasy live játékká vált, hanem azért is, mert a játékosok lelkesedése, az újszerű történetvezetés és a rengeteg szervezési munka maradandóan beleégette magát gondolkodásunkba, mindennapjainkba.

Rövid, nyár végi pihenő után szervezni kezdtük tehát az idei játékot. Korán kezdtük, hogy a változó és egyre terebélyesebb játékosi és szervezői igényeknek meg tudjunk felelni. Nem tudom egyelőre, hogy mennyire sikerül – majd a végén jöhet a számadás – mindenesetre bízom abban, hogy nem fognak csalódni sem a játékosok, sem pedig mi; a szervezők.

A játék időpontja 2006. július 7-9

A hivatalos játék előtt előtábort tartunk legalább 3-4 nappal megtoldva a rendezvényt azok számára, akik korábban ki tudnak szabadulni a hétköznapi élet szorításából és szívesen részt vesznek a játék helyszínének csinosításában.
Az előnevezésekkel idén is extra építőpontokat (karakterpont) szerezhetnek a játékosok, illetve részt vehetnek a márciustól-júniusig tartó interaktív előtörténetben, a Prehistóriában.

A játék béta szabályrendszere már elérhető, a prehistória alaphelyzetén pedig legjobbjaink folyamatosan dolgoznak, hogy március elejére mindenki számára elérhető legyen.

A jelentkezéeket az info@uberlive.rpg.hu címre várjuk, részletekért az alábbi linkre érdemes kattintani: http://uberlive.rpg.hu/mutat.php?cid=1336

Várjuk leveleiteket, észrevételeiteket!

a Szervezők

linkek:
http://lfg.hu/12118/
http://uberlive.rpg.hu


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához