LFG.HU

BePe
hírekCimkek

A befolyó pénzekből fejleszthetjük és bővíthetjük mindazokat a közhasznú tevékenységeinket, amelyek a fiatalok sportéletét, kulturális tájékozottságát, rendezvényeit és a hagyományőrzést szolgálják. A nevünk Ostromjáték Egyesület, adószámunk 18182604-1-42.

Segítségképp ezen a címen elérhető egy kitöltött nyilatkozat, amelyet kinyomtatva nem kell foglalkoznod a töltögetéssel: https://www.nonprofit.hu/szerv/nyilatkozat/63086.html  
Segítségedet előre is nagyon köszönjük!

SirThomas
Ostromjáték EgyesületTörölve:  2007.03.01.
Bemutatkozás: Alapítványunk 1997-ben alakult, régi magyar várakkal, történelmi jellegû emlékhelyek felújításával, hagyományõrzéssel és ilyesmivel foglalkozik. Jogosult adó 1%-ok fogadására. Lelkes támogatója a hagyományõrzéssel kapcsolatos tevékenységeknek, így az RPG.HU vonatkozó fórumainak is. Ezért is örültünk az RPG.HU megkeresésének, hogy az 1%-os kampányban egymást segítve érjünk el minél jobb eredményt, jutassuk el felajánlások lehetõségét minél több potenciális adakozónak.
Név: Domínium alapítvány
Cím: 2030 Érd, Árpád u. 16.
Adószám: 18677258-1-13

Bemutatkozás:
Alapítványunk 1997-ben alakult, régi magyar várakkal, történelmi jellegû emlékhelyek felújításával, hagyományõrzéssel és ilyesmivel foglalkozik. Jogosult adó 1%-ok fogadására.

Lelkes támogatója a hagyományõrzéssel kapcsolatos tevékenységeknek, így az RPG.HU vonatkozó fórumainak is. Ezért is örültünk az RPG.HU megkeresésének, hogy az 1%-os kampányban egymást segítve érjünk el minél jobb eredményt, jutassuk el felajánlások lehetõségét minél több potenciális adakozónak.

Az alapítvány vállalja, hogy az adó 1%-al kapcsolatos reklám és egyéb marketing munkában nyújtott segítségért cserébe, megállapodás alapján, az 1%-okból befolyt összeget visszajutattja az RPG.HU-nak

László Balázs,
a kuratórium elnöke

https://www.nonprofit.hu/szerv/egyszerv/55148.html
https://www.nonprofit.hu/szerv/nyilatkozat/55148.html

A szerző más irásai

[ további írásai]