LFG.HU

Herbie
hírekCimkek

Az RPG.HU (BUX-IWISH index: RPGHU; NASDAQ: nem jegyzett) fórumrendszerének zsetonmozgásait elemezve megállapíthatjuk, hogy a “befektetők” szívesen kereskednek zsetonjaikkal. Az állandóan, egészséges mozgásban lévő zsetonok arra késztették a kibocsátót, hogy további kezdeményezésekkel támogassa az érdeklődést.

“Stratégiánk két új forma bevezetésében nyilvánul meg” magyarázta BePe, az RPG.HU befektetési igazgatója. “Megalkottunk egy szisztémát, melyben minden beküldött és megjelent novelláért és cikkért 300-500 zsetont kínálunk befektetőinknek, a megjelent híreket pedig 100 zsetonnal honorálnánk. Ezzel kívánjuk k közelebb hozni egymáshoz a zsetonpiac két oldalát. A 2006. januártól megjelent írásokért járó zsetonok pedig természetesen visszamenőlegesen is kifizetésre kerülnek.”

A Merryl Lynch tőzsdei elemző ügynökség még nem nyilatkozott a várható hatásokról, de név nélkül más elemzők megemlítették, hogy ez további fellendülést hozhat a cikkpaletta színesítéséhez.

“Stratégiánk másik, korábban már bevezetett eleme” folytatta BePe, “hogy az exkluzív fórumboltunkba ellátogatók zsetonjaikat értékes könyvcsomagokra is válthatják. Tárgyalásokat kezdeményeztünk továbbá egy saját harci aréna felállítására is, de erről többet majd csak márciusban árulhatok el.”


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához