LFG.HU

World Cyber Games
hírekCimkek

Indul a 2006-os WCG!

Regisztrálj, játsz az interneten és juss ki a döntõre! Izgalmas csaták hat PC-s és két Xbox 360-as játékkategóriában Regionális bajnokságok Európában, Ázsiában és Amerikában Idén Olaszország, jövõre USA a cél.

Szöul – A World Cyber Games bizottsága bejelentette, hogy az idei bajnokság 8 versenyszámban folyik majd. Az örök kedvenc StarCraft: Brood War és a WarCraft III: Frozen Throne mellé társul a FIFA 2006, Warhammer 4000: Winter Assault és a Need for Speed: Most Wanted is. A tavalyi játékosok kérésének eleget téve, Counter-Strike-ból idén nem a Source, hanem az 1.6 változat lesz. A hat PC-s játék mellett még két Xbox 360-ra írt játék is szerepel: a Dead or Alive 4 és a Poject Gotham Racing 3.

A játékok bejelentése mellett még egy fontos eseményrõl adott ki közleményt a WCG bizottsága, mégpedig a regionális bajnokságok szervezésérõl. Elsõként az európai bajnokság kerül megrendezésre a március 9-én kezdõdõ CeBIT-en, amelyen Magyarország is képviselteti magát. Ezt az ázsiai követi a PC Show 2006 keretein belül Szingapúrban, majd utolsóként az amerikai bajnokságot tartják meg, az Electronic Gaming Show 2006-on, Mexikóban.

Magyarországon is lesz WCG selejtezõ, melynek gyõztesei részt vehetnek az októberi WCG nagydöntõn, Monzában. Nálunk a következõ 5 versenyszámban mérik össze tudásukat a versenyzõk: StarCraft: Brood War, WarCraft III: Frozen Thron, FIFA 2006, Need for Speed: Most Wanted valamint Counter-Strike 1.6. A regisztráció már megkezdõdött és egészen április 23-ig tart. További részletek a bajnokság honlapján, azaz a hu.worldcybergames.com oldalon talál minden érdeklõdõ.

A hagyományokhoz híven, a sportolimpiákhoz hasonlóan tovább vándorol a World Cyber Games döntõjének helyszíne is. Jövõre az Egyesült Államokbeli Seattle városa ad otthont a rendezvénynek, amire közel 700 játékost várnak 70 különbözõ országból. Seattle olyan városokat utasított maga mögé a döntõért folyó versenyben, mint a németországi Cologne, a kanadai Montreál és a koreai Busan.

Tel: 06-70-317-89-60
Email: wcg@gamestar.hu

Friss:
Budapest, 2006. március 16. – Változás történt a Magyarországi Selejtezõben. A játékosok kérésének eleget téve töröltük a Need for Speed: Most Wanted kategóriát, és helyére a Warhammer 40000: Winter Assault került. Az érintettektõl ezúton is elnézést kérünk. A nevezéseket továbbra is Április 23-ig lehet leadni, a hu.worldcybergames.com oldalon.


A szerző más irásai
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához