LFG.HU

Balogh János
hírekCimkek

A Mosonmagyaróvári Makettező Egyesület nevében meghívunk minden kedves érdeklődőt a 2006.04.22.-23.-i X. jubileumi nemzetközi makett versenyünkre. A kiállítás az előző évekhez hasonlóan várhatóan 1200-1500 db pályamunkával, 10-15 ország makettezőinek részvételével zajlik majd.

A makettek a történelmi figuráktól a harcjárműveken át az épületekig, minden témát felölelnek. Van Sci-fi, Fantasy, és idén a 30 éves STAR WARS tiszteletére külön, Star Wars kategória is. A rendezvény ideje alatt történelmi Warhammer bemutatók zajlanak majd külön teremben. A maketteken kívül valódi működő harcjárműveket és katonai járműveket is felvonultatunk, lesznek hatástalanított kézifegyverek, második világháborús magyar haditudósító fotókiállítása, modellvasút, ólomfigura kiállítás, festési bemutatót tartanak nemzetközi mesterek több kategóriában, valamint néhány hagyományőrző is tiszteletét teszi nálunk.

Úgy gondoljuk a programok között minden a történelem és a hadtörténelem iránt érdeklődő, találhat magának megfelelőt. A részletes program, valamint a tavalyi kiállítás képei az alábbi oldalon megtekinthetőek…


Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://www.mmk-online.atw.hu/]
A szerző más irásai
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához