LFG.HU

IMOLA Creative Group
eseményekCimkek

Sok szeretettel várunk minden szerepjátékost és érdeklődőt a kilencedik IMOLA szerepjáték táborba! Az utóbbi három év után az egervári kastélyból visszatérünk eredeti helyszínünkre, a Váraljai Ifjúsági és Gyermektáborba. Váralja egy “erdős-rétes, kisházas” táborhely, ahol sátorozási lehetőség is adott. Két vizesblokk, ebédlő és közösségi ház tartozik hozzá. Hangulatos, jó levegős hely, tavakkal, dombokkal és völgyekkel. Rövid gyalogsétával (10 perc) lehet a közeli faluba leérni.

A tábor programjaiból: versenymodul (M*, CP, WoD), saját világbéli Live fantasy, kvíz, gyilkosos játék folyamatosan, szerepjáték minden mennyiségben (SR, SW, Kult, Earthdawn, D&D stb. – igyekszünk idén is egy-egy kuriózumot felmutatni), társasjátékok (előzetes tervek szerint és már hagyományosan a Gameskút bemutatóival), kártyajátékok, Vampire kártyaverseny, Kelta est, tábortűz, íjászat és íjászverseny, vitafórumok, filmvetítések, egyéb sportolási lehetőségek és nem utolsó sorban a megszokott feeling. A versenyeken értékes és kreatív díjak (meglepi) ítéltetnek oda több kategóriában.

Szállást 8 ágyas téglaházakban tudunk biztosítani, ezen kívül sátorozásra is van lehetőség.

Meleg ebéd és vacsora mellett hideg reggelivel tudunk szolgálni. Az élelmezést egy bonyhádi vendéglő biztosítja, minőségével és mennyiségével valószínűleg elégedettek lesztek. Fontos, hogy 11-én, az érkezés napján csak vacsora, 20-án pedig csak reggeli lesz.

Idén először nyílik lehetőség arra, hogy több komfortfokozat közül válasszatok. Ez lehetővé tesz bizonyos mértékű költségkímélést, mi meg többet adminisztrálhatunk: Értetek.

Tehát a komfortfokozatok és az árak:

1. Ezüst Agyar – reggeli, ebéd, vacsora kőházban pihenve. 27,000 HUF
2. Árny Úr – ebéd, vacsora, erős kőfalak között. 25,500 HUF
3. Gaia Gyermekei – reggeli, ebéd, vacsora, közel a természethez, sátorban. 19,000 HUF
4. Fenrir Hordája – ebéd, vacsora, sátras haditáborban. 17,500 HUF
5. Halkléptűek – ebéd, szállás az út mentén, sátorban. 14,000 HUF
6. Csontrágók – van hol felverned sátradat, élelmet ne remélj. 10,000 HUF

Természetesen, mindegyik kategória tartalmazza a programok költségét, kivéve a Vampire kártyaversenyt. Országos kártyaversenyről lévén szó, erre külön kell nevezni, illetve a nevezési költséget befizetni.

Amit hoznotok kell: Ha valaki sátorozni akar, HOZZON SÁTRAT, mert a táborikat (Hála Istennek) leselejtezték.
Ezen kívül szükségetek lesz éthordóra és evőeszközökre!

Mivel az előző táboroknál megszokott határidő előtt, még májusban be kell fizetnünk a tábor üzemeltetőjének a foglalót, ezért mindenkit, aki jönni akar, arra kérünk, hogy a lehető leghamarabb, de május végéig mindenképpen, fizesse be az előleget, melynek összege egységesen 5000 HUF.

Fizetni banki átutalással lehet, postai csekken nem!

CIB Bank Rt. Számlaszám: 10700732-54718058-51100005.
Számlatulajdonos: Hortobágyi Miklós.
A Közleménybe írjátok be teljes nevetek, a komfortfokozat számát, és a következő szöveget: Imola 9 előleg.
Az előleg befizetésével együtt küldjétek el jelentkezési lapotok a Hortobágyi Miklós 1062 Bp. Aradi u. 32 fsz. 2. címre. A jelentkezési lap a http://imolarpg.uw.hu oldalról letölthető.

További információ az imolarpg.uw.hu weblapon, illetve az egl@freemail.hu e-mail címen kapható.

Találkozzunk IMOLA-n!


A szerző más irásai
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához