LFG.HU

Schundi
eseményekCimkek

Új élő szerepjáték – sorozatot indítunk útjára, amely – reményeink szerint – megnyeri majd a Te tetszésedet is. Izgalmas utazás veszi most kezdetét egy ismeretlen világba, ahol a kaland, a harc és az intrika éppúgy a mindennapok része, miképp a barátság, hűség és hősi cselekedetek. Nézd meg honlapunkat, ismerkedj meg ezzel a felfedezésre váró világgal, tedd fel kérdéseidet, majd gyere!

Nem kell játékról-játékra új karaktert kreálnod, hisz a szabályok egyenesen támogatják a hosszú távú fejlődést. Így könnyen alkalmad nyílhat befolyásos és híres személyiséggé válni a Sziget most kialakuló hierarchiájában.
A rugalmas szabályoknak köszönhetően a harcorientált játékosok éppúgy megtalálják számításukat, mint a ravasz intrikák és cselszövések kedvelői.

A ravasz és sokoldalú mágiarendszernek köszönhetően a varázslók fontos építőkövei lesznek az eseményeknek.
A tábor 2006. július 14.-15.-16. napján kerül megrendezésre a Győr melletti Ravazd falu határában található Cserkészparkban. Sátrat a szervezők biztosítanak. A játékban akkor vehetsz részt, ha elmúltál 18 éves!
A részvételi díj 4500 HUF.

A jelentkezésről további információk a www.freewebs.com/insulaesanguinus honlapon találhattok. Ha bármiféle kérdésetek van, akkor azt a honlapon található vendégkönyvben, illetve az insulae@freemail.hu emailcímen tehetitek fel.
Gyertek, érezzük jól magunkat!

Schunder László (schundi)
szervező


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához