LFG.HU

Merldion
hírek

A tartókban fáklyák lobognak, az asztalokat vastag viaszgyertyák világítják meg. A régi kocsma hatalmas füstös központi termében furcsa társaság vitatkozik egy masszív kerek asztal körül:
- Az a legjobb az egészben, hogy rengeteg kincset rejtő hajót csáklyázhatunk meg a Quiron-tengeren. – szól egy reszelős hangú cserzett arcú figura vörös mintás kendővel a fején.
- Véleményem szerint a felhalmozott végtelen tudás a leghasznosabb benne. – mondja egy szőke, körszakállas méltóságteljes férfi, talpig páncélban.
- A csodálatos lehetőség a legvonzóbb, ahogy azokat a gyönyörű úri hölgyeket lehet behálózni az estélyeken. Azok a pompás ruhák, illatos parfümök… – hajol előre a szabályos arcvonású, hollófekete hajú copfos férfi. Kezét végigfuttatja csodaszép lantján, a felcsendülő dallammal mintegy kihangsúlyozva mondanivalóját.
- A hatalom ígérete, a mágia áramlása mindennél többet ér! – álltja egy fekete kámzsás tetovált arcú férfi.
- Ugyan urak, ez mind csacskaság! Én tudom csak igazán mi a jó benne!- mondja az igéző mosolyú tengerkék szemű szőkeség. Ahogy megmozdul, a gyertyafényben hirtelen minden tekintetet odavonz rafinált ruhájából kivillanó, csodaszép kebleket sejtető dekoltázsa.
- Baromság! – dörren rájuk egy hatalmas állatbőrökbe öltözött kopasz izomkolosszus. – A dicsőség a legfontosabb, hogy minél több hatalmas szörnyet győzhetünk le harcban!

Hőseink mindegyikének igaza van, hiszen Ynev csodálatos világáról beszélnek, arról a szerepjátékról, amit M.A.G.U.S. avagy a Kalandorok Krónikái néven ismert meg a magyar játékos közönség. Egy olyan világ ez, amit egy kicsit min játékos magáénak érez, és egy kicsit (vagy nagyon) másként lát. A M.A.G.U.S. világán történő könyv és szerepjáték kiadás ez év elejétől a mi könyvkiadónk, a Tuan Kiadó lehetősége és felelőssége. Az alábbi sorok az eddigi munkáinkról számolnak be.

Büszkén jelenthetem ki, hogy az “átok” megtörni látszik, mert amikor ezeket a sorokat írom a nyomdában már elkészült Wayne Chapman: Keleti Szél című regényének második kötete. Ennek a csodálatos fantáziavilágnak egyik megteremtője, Wayne Chapman hét éve várt regénye kiadásra kerül végre. A szkeptikusok persze legyintenek: Hiszem ha látom! – Őket bizony csak a kézzelfogható tények győzik meg.
Sikerült megállapodnunk több neves M.A.G.U.S. szerzővel a jövőbeli együttműködést illetően, hogy az olvasókat időről időre minőségi olvasnivalóval lephessük meg.
A színfalak mögötti események fonalait követve a kiadó úgy határozott, hogy a továbbiakban is az általa bevezetett pentagrammás-zászlós logót fogja használni.

Ez úton hívunk hát meg minden lelkes rajongót és kétkedőt a 77. Ünnepi Könyvhétre 2006 június 8-12.-ig a budapesti Vörösmarty térre, a Tuan kiadó pavilonjához, ahol az újonnan megjelenő második részt és az utánnyomott első részt a kiadónk összes többi kötetével együtt 10%-os ünnepi kedvezménnyel lehet megvásárolni.
Ismert M.A.G.U.S. szerzők dedikálják régebbi és új könyveiket:
2006. június 9. péntek: 14 -15h – Jan van den Boomen
2006. június 10. szombat: 11-14h – Wayne Chapman
2006. június 11. vasárnap: 11-14h – Alan O’ Connor

A könyvekről többet weboldalunkon lehet megtudni: http://akonyvesbolt.com/megjelenesek/
/A Könyvesbolt a Tuan kiadó hivatalos könyvesboltja, ahol M.A.G.U.S. termékeink, és sok más neves kiadó fantasy és Sci-fi kötetei kaphatóak. /


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához