LFG.HU

taverna
Rorimack
hírekCimkek

Margarat Weis megerősítette azokat a híreket, melyek szerint rajzfilm készül a legendás, világteremtő sorozatból, a Dragonlance regényekből.

Az alábbiakban közöljük Weis üzenetét:
Kedves barátaim!

Még várni akartam addig, amíg elő nem készítjük a naagy bejelentést a Dragonlace film honlapján (amely napokon belül elindul!). De miután Lucy Lawless lebuktatott minket, elmondom, miről is van szó. A Paramount Studios egész estés, felnőttek számára készült rajzfilmet készít az Őszi éj sárkányaiból. A további részleteket, és hogy ki a rendező, forgatókönyvíró, rajzolócég, a filmes honlapra hagyom.

Elég legyen annyit mondanom, hogy már több mint egy éve dolgozunk Tracyval és a stábbal. Élmény velük dolgozni! Véleményezhettük a forgatókönyvet, és a javaslatainkra is nyitottak voltak. Az összes képet megmutatták, és kikérték az engedélyünket (ahogy a WoTC Dragonlance-s művészeti szerkesztőjéét is). A Whitestone Council tagjaival is egyeztettünk (kösz mindent!).

Amit eddig láttam, azok alapján félelmetesen jó lesz! A képek gyönyörűek. Remélem, pár felkerül a film honlapjára. A következő dedikálási körutunkun még többet is el fogunk mondani Tracyval a filmről, talán képeket is tudunk magunkkal vinni.

Mindketten nagyon izgulunk a film miatt!

Margaret”

Úgy néz ki tehát, jó idők várnak a fantasy rajongóira: a rajzfilmesek közül mind Amerikában, mind a távolkeleten egyre többen nyúlnak a műfaj klasszikusaihoz, úgyhogy hamarosan eljöhet az idő, amikor választanunk kell: melyik feldolgozást nézzük meg.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához