LFG.HU

Jakee
eseményekCimkek

S ímé eljő az esztendő mikor az nagy misztikus jelentősséggel bíró szám – a három – kerül táborunk nevének elé, jelképezvén az nagy esemény eljövetelének harmadik alkalommal történő megrendezését. Ezúttal is a dicső múltra – kerek egy évre – visszatekintő lovas központnak kisbábolnai földbirtokán találkozhatsz mivelünk, méghozzá az Úr 2006. esztendejének augusztusi havában, annak is legelején, az első hétnek legvégén. Ámbár ha úgy véled köztünk a helyed, készülj arra, hogy e három napon nem lesz nyugodalmad, hisz elfoglaltságoknak bőséges tárháza áll majd rendelkezésedre.

Az első napon észjátékkal bizonyíthatod rátermettséged és ismertséged a szerepjátékoknak és más érdekességeknek útvesztőjében és magad válogathatod össze barátaid, hogy csapatodat műveltségeddel az élre juttasd. E napon választjuk meg a hétvége egészére az nagy megbecsülésnek örvendő éjjeli őröket, kiknek feladata az tábortűz táplálása és táborunk ékes zászlajának szigorú védelmezése.

Másnap szerepjátékok széles körével ismerkedhetsz meg, s bár a fanatikusok híján lesznek mindenféle megmérettetésnek, mégis számtalan játék varázslatos világához lehet szerencséd egyetlen nap leforgása alatt. Eközben zajlik majd a jövőben az nagy háború az űrgárdisták és káosznak gonosz gyermekei között, melynek három fordulós hadjáratát különböző méretű seregeiddel vívhatod meg s melynek befejeztével más figurás játékok bemutatóit kísérheted figyelemmel.

Az utolsó napon táborunk legékesebb s legviccesebb része következik, hol élő szerepjátékhoz hasonlatos mókára kerül sor. Csapatokat alkotva küzdheted végig az nagy megmérettetéseket melyekhez legalább oly mértékű logika szükségeltetik mint ügyesség s erőnlét. Kalandozóknak legrátermettebb csoportja nyerheti el táborunknak dicsőséges fődíját, melynek mibenlétét az utolsó pillanatig a titkoknak fátyla rejti majd.

Előre is őszinte kacajokkal teli önfeledt szórakozást kívánunk!

Az alábbi linkek segítségével a rendezvénnyel kapcsolatos részleteket tartalmazó honlapot és egy letölthető programfüzetet érhettek el. Amennyiben még több információra van szükségetek a tábor honlapján, a Tudnivalók menü alatt találhatjátok meg elérhetőségeinket.


Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://dungeon.uw.hu]
[http://dungeon.uw.hu/download/dnd2006fuzet.pdf]
A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.