LFG.HU

dragon
hírekCimkek

Kedves Játékosok!
Közel egy év hallgatás után, amiképpen ígértük, kicsit másképpen, máshol, de töretlen lelkesedéssel vágunk bele a sorozat hetedik “epizódjába”.

2006. október 14-én 11 és 18 óra között hetedik alkalommal kerül megrendezésre a Nyílt Mesélés a régitől eltérő helyszínen, a Szellemlovas játékklubban 1067 Budapest VI. kerület Szondi utca 18/a (Öt percre a Nyugati tértől.)
Ez nem egy verseny, hanem egy sokkal kötetlenebb alkalom arra, hogy a versenyek közti holtszezonban is lehessen egy nagyot játszani. Ha épp nincs mesélőtök, és már csak ez tart vissza az önfeledt játéktól, vagy csapatod régen elkopott mellőled, esetleg nem sikerült társakat találnod magad mellé, akikkel együtt játszhatnál, vagy ha nem mersz elmenni egy versenyre, de vonzana egy nagyobb szabású szerepjátékos esemény hangulata akkor is itt a helyed! Ha csak nézelődni jönnél le, ötleteket gyűjtesz, vagy egy jót sztorizgatnál, itt akkor is találsz kalandozótársakat.
Ezen a rendezvényen nem egyetlen modult játszik végig minden jelentkező, hanem a mesélők által válogatott kalandok közül lehet választani. Sőt, a lehetőségekhez képest a mesélőket is szabadon választhatjátok. Mindannyian mesélünk M.A.G.U.S.-t, eredendően erről szól ez a nap, de természetesen van lehetőség más rendszerekben, világokban való játékra is (D&D, Shadowrun, Requiem, Coc, WOD). Amennyiben a nem Magust szeretnétek játszani, vagy esetleg D20 Magust úgy kérünk titeket, hogy ezt előre jelezzétek a Veletek, és a mesélőkkel való korrekt egyeztetés érdekében!!! Ha a partitok szívesen játszana vagy megismerne ezektől eltérő szerepjátékokat, tudakozódjatok, valószínűleg találunk nektek mesélőt!
Jelentkezés
A rendezvény nyílt, ennek megfelelően belépődíjat nem szedünk, ám a hely bérleti díját ki kell fizetnünk, így a játék díja fejenként 1200 forint – ebből 800 levásárolható a Szellemlovas bolt és klub kínálatából. A bolt kínálatáról, a bolt honlapjáról ( www.szellemlovas.hu ) illetve személyesen is tudakozódhattok. A boltban szerepjátékkönyvek, regények, társasjátékok, kártyák, antikvárkönyvek széles választékát találjátok. A helyszínen vásárolható üdittőital, és szedvics, de saját étel, és ital is fogyasztható a helyszínen (természetesen kultúrált módon). A helyszín befogadóképessége korlátozott ( 6-7 csapat) ennek megfelelően a csapatokat a pénz beérkezésének sorrendjében regisztráljuk. Az esetleges “késői” jelentkezés esetén (amennyiben már beteltek a helyek), a befizetett pénzösszeg automatikusan felhasználhatóvá válik a következő Nyílt mesén, és a csapat/személy elsőként regisztrálódik.

Kérünk mindenkit, hogy a részvétel díját október 02-áig (hétfő) az alábbi bankszámlára fizesse be:
Inter-Európa Bank Rt.
11101909-77116760-34000008
Ress Róbert

A megjegyzés rovatban kéretik feltüntetni a csapatotok nevét, vagy egyéni jelentkezők esetében a saját neveteket
Pénzt visszatéríteni sajnos nem áll módunkban.

!!!Fontos!!!
A csapat nevét, és a jelentkezők számát, és esetleg telefonszámot amennyiben megoldható küldjétek el e-mailben, hogy könnyebb legyen benneteket azonosítani, és a kommunikáció gördülékenyebb legyen. A jelentkezés (és minden további levelezés) az egyszerűség kedvéért (ha ez megoldható) minden csapatnál egy csapattagon keresztül történjen. A befizetés igazolását kérjük, küldjétek el e-mailben.
Kapcsolattartásra kijelölt email cím: dragon@kalandmesterek.hu
Telefonon is érdeklődhetsz Ress Róbertnél: (+36 30) 221-66-92

Kérünk mindenkit, hogy írja meg milyen jellegű játékot szeretne játszani, esetleg van-e konkrét modul vagy mesélő akinél szívesen játszanának, netán egyéb óhaj-sóhaj, stb. Ezután egy mesélőhöz irányítunk minden csapatot, és onnantól kezdve vele tudjátok egyeztetni a részleteket. Bár a játék elvileg tetszőleges karakterekkel, szabad generálással lesz, adott esetben a KM fog kérni előtörténetet, lehet, hogy előzetesen kikötéseket támaszt, ezeket majd mind vele kell megbeszélnetek.

Amennyiben bármilyen jellegű kérdésed van, írj az alábbi címre: info@kalandmesterek.hu, illetve keresd fel fórumunkat / honlapunkat.

Kívánunk mindenkinek kellemes játékot, és jó szórakozást!


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához