LFG.HU

HammerTimeCafe
Brutalis
hírekCimkek

Uwe Boll neve mindannyiunk számára ismerős lehet. A német rendező egyebek között olyan játékokból készitett – legendásan rossz – filmeket, amelyekkel sokan játszottunk. Ilyen például az BloodRayne, Alone in the Dark, vagy a House of the Dead. Egyes esetekben maguk a játékok sem akkora nagy durranások sztori szempontjából, hogy komolyabb katarzist váltsanak ki, de a Bollér (vagy ahogy manapság angol nyelvterületen nevezik, Raging Boll) hozzáteszi a magáét, és a közvélekedés szerint döbbenetesen lapos, hibáktól hemzsegő, jellegtelen filmeket gyárt belőlük, szakmányban. Emiatt aztán a kritikusok körülbelül annyira megbocsátóak vele szemben, mint az ebolavírus, és kamionnyi vitriolt készítenek elő, akárhányszor kijön valami a neve alatt.

Uwe Bollnak ebből elege lett, és kihívta négy kritikusát egy bokszmeccsre. A mérkőzésre a kanadai Vancouver egyik ringjében került sor, 600 néző előtt. A meccset Uwe Boll nyerte, mind a négy ellenfelét kiütötte.
Ettől persze nem változik az a tény, hogy az imdb.com felhasználói szerint a játékokon alapuló filmjei megítélése alig lépi túl a 2-es értéket a 10-ből, amivel három helyezést is biztosítottak neki a legrosszabb 100 film között. Ennyi embert pedig már elég macerás lenne leverni.

Forrás:
http://news.bbc.co.uk/2/hi/americas/5376574.stm

Link:
https://www.imdb.com/name/nm0093051/


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához