LFG.HU

Tuan
hírekCimkek

“Üdvözlünk minden régi M.A.G.U.S játékost, és azokat is, kik csak most ismerkednek a legnagyobb rajongótáborral rendelkező magyar szerepjátékkal, a 2006 november 5-én a Millenáris Park Fogadó épületében megrendezésre kerülő Kalandozók Karneválja honlapján, mely a Tuan Kiadó első hivatalos M.A.G.U.S versenye. A megmérettetés egy rendezvénysorozat nyitánya, mellyel a kiadó hagyományt szeretne teremteni további hivatalos versenyek és táborok szervezésével. A Tuan Kiadó célkitűzése nem csak a játék megismertetése a közönséggel, de az igényes és fantáziát megmozgató szórakozás, a szerepjáték, és az olvasás népszerűsítése is, a fiatalok és a már tapasztaltabb korosztályok köreiben egyaránt.

A rendezvény versenymoduljának története Wayne Chapman Karnevál című kötetének díszletei között, a regény eseményeit tíz esztendővel megelőző időszakban, a Pyarron szerinti 3686. esztendőben, Narvan városában játszódik. Természetesen az se riasszon el senkit, ha nem olvasta volna az adott kötetet. A modul az irodalmi háttér ismerete nélkül is élvezhető, de azok számára is lesznek újdonságok, kitudni való titkok és a kalandozók veszedelmét jelentő rejtélyek, kik betűről betűre ismerik a Wayne Chapman és alkotótársai megálmodta világ minden szegletét, s Ynev bárdjait megszégyenítő módon, álmukból ébredve betéve citáljak elő legendáit.

Reményeink szerint nem csak e kitalált világgal most ismerkedők, de a M.A.G.U.S. régi rajongói is kedvet kapnak, hogy leemeljék a polcról, és kézbe vegyék a majd tizenöt esztendeje megálmodott, és azóta egyre színesedő, bővülő világ történeteit, hogy régi, ezerszer járt ösvényekre vagy új utakra induljanak képzeletükben egy olyan világ mezsgyéin “melyet istenek alkottak, de emberek uralnak. Egy világ, melynek háborúit mágiával és acéllal vívják, melynek sorsát együtt formálják bölcsek és fegyverforgatók.”

A Tuan Kiadó, De Neverre, Gambit és a kalandmesterek nevében kívánunk mindenkinek nagyon jó szórakozást és élményekben gazdag versenyt! ”


Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://akonyvesbolt.com/versenyek/]
A szerző más irásai
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához