LFG.HU

HammerTimeCafe
Schüsler Attila
hírekCimkek

A Zsoldosrege egy három vagy több játékos által játszható gyûjtögetõs stratégiai kártyajáték. Feladatod, hogy választott hadvezéred segítségével a legnagyobb befolyásra tegyél szert a világban. Célodat többféleképpen is elérheted! Seregeket toborozhatsz, és harcosaid révén megpróbálhatsz erõvel befolyást szerezni, vagy papjaid által õsi istenek erõit idézheted meg, esetleg segítségül hívhatod a mágiát. Szövetségeket köthetsz manókkal, óriásokkal, törpékkel, vagy akár a gonosz oldal rettenetes teremtményeivel: élõhalottakkal és szörnyetegekkel is.

A játék változatosságát a több, mint 100 féle zsoldos lapból választható, az alapstratégiát meghatározó hadvezér kártyák biztosítják. A hadvezérek nem csak különleges képességekkel rendelkeznek, de a játék elején Te határozhatód meg kezdõ értékeit is.

A játék egyedi hangulatáról az ellenséges akciók megakadályozására kialakított licitrendszer gondoskodik. Ahhoz, hogy egy számodra nem tetszõ cselekedet megakadályozz, nincs szükséged kártyalapokra. A játék elején általad meghatározott mennyiségû licitpontból licitálhatsz az ellenfeleid cselekedeteire. Ha Te ajánlod a legtöbb licitpontot az adott cselekedetért, Te döntheted el, hogy az akció létrejöjjön-e vagy sem, sõt egyes esetekben Te magad hajthatod végre ugyanazt az akciót, csak más célpont ellen…


Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://zsoldosrege.hu]
A szerző más irásai
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához