LFG.HU

Sneer
eseményekCimkek

Zalaegerszegen 2006 október 28-án (szombati nap) kerül megrendezésre az I. FEELINGFLASH KUPA szerepjáték verseny, a Feelingflash hobbifilmes csapat támogatásával, a zalaegerszegi Dagadt Denevér szerepjáték klub rendezésében. A verseny MAGUS d100-as rendszerben és D&D-ben lesz lebonyolítva.

A modult a kalandozok.hu 3 tagja készítette. Őket az egész ország területéről származó mesélők egészítik ki,akikkel már más versenyeken és táborokban találkozhattatok.
A karakterek 3-6. szintűek.Fix karakteres a játék.Mindenki a helyszínen kapja meg a karakterét, ezért kérném, hogy mindenki írjon kettő olyan kasztot, amit szívesen játszana.A modul specialitása miatt utaljuk ki a karaktert és ezért van ,hogy nem a Játékosok választanak.
Az Első törvénykönyv,Második törvénykönyv, Harcosok, Gladiátorok, Barbárok szabálykönyvek alapján lettek kidolgozva a karakterek és ezeket a könyveket lehet,majd a versenyen használni.

4-5 fős csapatok jelentkezését várjuk, az egyénileg nevezők közös csapatba vagy csonka csapatokhoz kerülnek, feltöltve így a létszámot. Csatlakozzatok a már jelentkezett 7 csapat mellé!

A verseny részvételi díja, klubtagoknak 1000Ft, a többi kalandozónak 1500Ft.
Befizetés személyesen a zalaegerszegi klubban lehetséges, átutalással az 10103379-06215151-00000003 számlaszámra.
A Budapest Banknál befizetéssel ugyanerre a számlaszámra.
Rózsaszín postai csekken a Hardi Péter, 8900 Zalaegerszeg, Pálóczi H. Á. út 5 címre lehet küldeni.
A megjegyzés rovatba a befizető(k) nevét tüntessétek fel!
Befizetési határidő október 24.

A játék helyszíne: HEMO (Zalaegerszegi Helyőrségi Klub) Ady út 1.
10 órakor kezdünk és 19 óráig tart a játék, utána eredményhirdetés.

Szállás: Munkácsy Mihály Tagkollégium Zalaegerszeg, Puskás T. út 2.
Péntek estére és/vagy szombat estére is lehet szállást igényelni, ami 1500Ft/fő/éj.
(Ha idegenforgalmi adó is kell, akkor 2000Ft)

A legjobb történetmegoldó csapatot, a játékukkal a legnagyobb élményt nyújtó csapatot és a karakterüket leghűebben eljátszó 3 játékost szeretnénk jutalmazni.
Az első természetesen elviszi a Kupát. Ezen kívül pár tréfás díj is kiosztásra kerül (a mesélőket is beleértve).
A díjak odaítélésében, a KM-eken kívül, pontozóbírók fognak részt venni.
Itt szeretném meg köszönni a Tuan kiadónak a támogatását, amit a díjak beszerzésénél adott.

A helyszínen lehetőség lesz szabálykönyvek, regények, kiegészítők vásárlására.
Az érdeklődőknek a szerepjáték, társas és kártyajátékok kipróbálására a zalaegerszegi Sárkánytűz bolt jóvoltából.

A versenyzők kivételével a rendezvény mindenki számára ingyenes és látogatható.
Érdeklődni a sneer@freemail.hu-n lehet, illetve a honlapokon válaszolok a kérdésekre


Végül álljon itt a hangulat keltő novella
Memorandum
Írta :Andoron

“… csak egy kiégett elme utolsó maradványai… csak emlékek, amikben élek, napról napra, csak egy világ, amiből szabadulni akarok, minden új várossal, minden új asszonnyal az ágyamban…”

Szörnyű reggelre ébredtek Varreon városának lakói, jobban mondva azok, akik még életben maradtak. Az éjjelen borzalmas esemény történt, a városon tűzvész csapott át. Még nem tudni, vajon mi okozta, de az már bizonyos, hogy az évszázad legnagyobb katasztrófájára ébredt a város.

“… a szaga, olyan átható, olyan jellegzetes… és én érzem. Itt van, nem messze, már látom a nyomait, és megtalálom, bármi is legyen az ára. Csak egy emlék… de milyen emlék…”

Varreon Quironeia egyik leggyorsabban és legdinamikusabban fejlődő városa, mióta megépült. A kereskedelem virágzott, a polgárok bőségben és jólétben éltek. Ám a tegnap esti események mindent megváltoztatnak. Egy kereskedő szavai alapján:
“Mintha megáradt volna a tenger, de tüzet okádott a városra. Nem természetes a látvány, többen is rémülten fohászkodtak az istenekhez körülöttem, és némelyek látni vélték a végítélet hírnökét a lángokban. Egy bizonyos, és ezt a mai reggelen a város vezetősége is megerősítette: a tűz nem természetes eredetű volt, mágia szülte azt.”

“… bár messzire űzhetném az emlékeket, hogy ne kelljen minden nappal így ébrednem… bár egyszer, mikor felkelek reggel azt mondhatnám, ez nem esett meg… de nem tehetem… együtt kell élnem ezzel a keserűséggel, mindig, és mindenhol… minden új városban, minden új asszonnyal az ágyamban…”

A városban jelenleg még pánik uralkodik. A lakók keresik elveszett hozzátartozóikat, az összeomlott falak, és a ledőlt fák alatt, de nem sok reményt látnak. A tűz egész éjjel tartott, és mindent lerombolt, ami az útjába került, rengeteg a sebesült, és azt, akit a veszedelem megtalált, nem menekülhetett. Csak azok remélhettek védelmet, akik a palota környékén, vagy a víz partján éltek.

“… Csak egy emlék, amiért meg fogom ölni, amint megtalálom. Nem lehet már messze, hiszen itt van, érzem a szagát… érezlek téged, és befejezem itt és most… neved, és híred nem lesz más, csak egy memorandum…”

Most a pánik után már csak a keserűség lakozik a városban. Vajon mennyi idő, míg Varreon városa újra felépül? Vajon mennyi idő, míg kiheveri ezt a katasztrófát?

“… Követ… érzem, mióta csak járom a városokat. Itt van a nyomomban, és megtalál… talán ő az ott, a kapu aljában. Egy megfakult alak, de a szemei élesek… És talán ma minden, amit egyszer gondoltam, tettem, nem lesz más…csak egy memorandum…”


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához