LFG.HU

Tuan
hírekCimkek

Tudatjuk minden a hazai szerepjáték iránt érdeklődővel, hogy a Tuan Kiadó Kalandozók Karneválja rendezvénysorozatának keretein belül megrendezésre kerül a Viadal (bajnokság) második megmérettetése. A kiadó hivatalos, téli M.A.G.U.S. szerepjáték versenyére 2007. február 24-én kerül sor az Andrássy palotában, immáron kibővített helyszínen, a második és harmadik emelet teljes területén. A helyszín felosztásánál természetesen figyelembe vettük korábbi észrevételeiteket.

A versenyre nevezni 2007. január 3-tól lehet a rendezvény hivatalos honlapján, a http://www.akonyvesbolt.com/versenyek/ oldalon. A Viadalra (bajnokság) szintén itt lehet jelentkezni. Kérjük, ezt akkor is tegyétek meg, ha az előző verseny alatt kiosztott adatlapokon ezt már megtettétek. Természetesen a korábbi versenyeken indult csapatok a nevezésnél előnyt élveznek, de csak bizonyos ideig tudjuk fenntartani számukra a biztos játéklehetőséget – 2007. január 10-ig.
A korábbi modult túlélt kalandozók teljesítményük elismeréseként; ha túlélő, már tapasztalt karaktereikkel életútszerűen neveznek és előtörténetüket is ehhez igazítva küldik be, akkor a karakteralkotáskor némi előnyt élveznek majd újdonsült társaikkal szemben. A nevezési feltételeket és az egyéb szabályokat, előnyöket és az előtörténetek formai és tartalmi megkötéseit a Tudnivalók oldalon tekinthetitek meg, szintén a nevezés elindításának időpontjától.

Az I. Kalandozók Karneváljának élménybeszámolója – afféle kedvcsinálóként – szintén megtalálható a rendezvény honlapján: http://www.akonyvesbolt.com/versenyek/emlekkonyv.html
A mostani versenyen a kalandozók a Tizennegyedik Zászlóháború viharaiban küzdhetnek meg az árnyék közt lapuló vagy épp nyíltan támadó ellenséggel, függetlenül attól, hogy Észak ügyét vagy Új-Kyria felemelkedésének szolgálatát választják-e.

A Tuan Kiadó nevében,
Lathan Aria udvarmester


A szerző más irásai
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához