LFG.HU

mc_sapi
hírekCimkek
A JátékFejlesztés.hu portállal nemrégiben partneri kapcsolatot alakítottunk ki, melynek értelmében az általuk kiírt pályázatokról immár az RPG.HU közönsége is értesülhet. Mindamellett történetíróink esetleg kedvet is kaphatnak ahhoz, hogy a Játékfejlesztés portálon erősen koncentrálódó programozókat játékötletekkel lássák el.
 

 
Decemberi cikkíró pályázat
 
Ezennel meghirdetjük decemberi cikkíró pályázatunkat, amelyre a játékfejlesztés témakörével kapcsolatos cikkeiteket, tutoriáljaitokat és egyéb írásaitokat várjuk. A pályázaton a december 31-ig beküldött és elfogadott cikkek vesznek részt. A legjobb cikk kiválasztása a korábbiakhoz hasonlóan közönségszavazással történik majd (a pályázat lezárulta után). A legjobb cikk szerzőjét egy (max. 6000 Ft értékű) szabadon választható számítástechnikai könyvvel jutalmazzuk.

A részvétel feltételei:

-        A pályázatra csakis saját cikkel lehet nevezni.
-        Külföldi cikk fordításával nem lehet nevezni.
-        A cikknek kapcsolódnia kell a játékfejlesztés témaköréhez, de ezen belül bármi lehet a témája.
-        Egy személy legfeljebb 2 cikkel nevezhet.
-        Csak regisztrált tag nevezhet.
-        A JF.hu csapat tagjai nem nevezhetnek. :)
A pályázat lebonyolítása:
A pályázaton 2006. november 29. – december 31. között beérkezett és elfogadott cikkek vesznek részt. A beküldött cikkek folyamatosan megjelennek a JátékFejlesztés.hu oldalon, az elfogadott cikkek listája lentebb lesz olvasható (folyamatosan frissül majd).

Elbírálás:

-        A legjobb cikket a pályázat lezárulta (december 31.) után döntjük majd el közönségszavazással (ennek részleteiről később).
-        A cikkekre csak regisztrált tagok szavazhatnak majd.
-        Akinek a cikke versenyben lesz, szintén nem szavazhat.
A nyeremény:
A legjobb cikk szerzőjének jutalma egy (max. 6000Ft értékű) szabadon választható számítástechnikai könyv lesz, amit postán juttatunk el a győztesnek. (A postaköltséget a szervezők állják.) A nyeremény készpénzre nem váltható.

Cikkek beküldése:
A pályázatra szánt cikket a hagyományos módon kérjük az JF.hu oldalra feltölteni (Cikkek menüpont / Új oldal létrehozása). A cikkekhez tetszőlegesen lehet példaprogramot, forráskódot illetve képeket is mellékelni.

Szerzői jogok:
A JátékFejlesztés.hu cikkíró pályázatain megjelenő anyagok teljes egészében a szerzők tulajdonát képezik, a cikkek újraközléséről azonban a JátékFejlesztés.hu -t értesíteni kell és annak beleegyezése szükséges! A pályázati anyagokat a JátékFejlesztés.hu felhasználhatja reklámcélokra.”

 
 

Jack Flipper karácsonya, avagy Boldog Békés III. Minigém Versenyt Kívánunk!
 
“…Jack Flipper nagyhírű virtuális kalandor. Legutóbb egy rég elfeledett templom romjai között elveszettnek hitt játékfejlesztés.hu logokat fedezett fel…. kalandja után Jack most visszatér, hogy ismét bizonyítson és Indie Jonest maga mögé utasítva megmutassa milyen egy igazi kalandor! Hogy ezúttal Karácsonykor milyen veszélybe keveredik, az pedig csak rajtatok áll!…!”

A feladat tehát adott, a portál kabalafigurájával, magával Jack Flipperrel, illetve az ő főszereplésével készítsetek játékot!

A verseny kezdete december 6. a beküldés határideje december 31. éjfél. Egyéni fejlesztők és legfeljebb 3 fős csapatok egyaránt nevezhetnek, az egyetlen megkötés, hogy a fejlesztők közül legalább egyiküknek regisztrált JF.hu tagnak kell lennie. A játék műfajára illetve a fejlesztési eszközökre vonatkozólag ezúttal sincs kikötés, a lényeg hogy Jack valamilyen módon megjelenjen a játékban. Ehhez nyugodtan tanulmányozzátok az oldalon eddig is megjelent Jack-eket, sőt, hamarosan segítséget is kaptok HomeGnome kollégától külön a versenyre készülő grafikák személyében..:) (Ezen túl természetesen mindenki egyedi grafikákat is készíthet róla)

A játékokat ne regeljétek be GP-ként.a határidő közeledtével lehet majd beküldeni őket egy külön modulban.

A legjobb játék megíróját természetesen némi ajándék is megilleti, ezúttal a győztes nyereménye egy Warhammer: Mark of Chaos játék lesz!

Kellemes és Meghitt Karácsonyi Játékfejlesztést Kívánunk!
 
 
 

Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://jatekfejlesztes.hu/index.php]
A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához