LFG.HU

Petrus
hírekCimkek
Ez év november 30-tól a Wizards of the Coast (WotC) külön magyarázat nélkül visszavont minden, az értékesítéssel kapcsolatos jogot a Code Monkey Publishing (CMP) kiadótól, amely – megfelelő adatbázisokkal – a D&D 3.0, 3.5 és a D20 Modern játékokhoz egyaránt használható, igen népszerű “eTools” szoftver fejlesztője és kiadója volt.
A visszavonás érvényes minden értékesítési jogra, beleértve az alap-programot, a kiegészítő dataset-eket, a javításokat, a WotC kiadványok feldolgozásait, szóval a PCGen és az RPGFoundry programok ilyen formájú támogatása is megszűnik az ő részükről. Ezen kívül visszavonták az Interactive Adventures és Atlases és a Fantasy Ground Datasets jogokat is.
A megvásárolt termékekre 2008. december 1-ig nyújtanak támogatást, ami javításokat és update-eket fog jelenteni, de egyéb fejlesztést már nem. Az eTools előrendeléseket még teljesíthetik, de a többi terméküket vagy más kiadványra cserélik, vagy visszafizetik az előlegeket. A WotC részéről nem hangzott el indoklás, a CMP nem hivatalos forrásokból úgy értesült, hogy “más, jövőbeli termékek miatt”…
A CMP nem szűnik, más kiadók részére továbbra is folytatják a fejlesztéseket.

Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://www.codemonkeypublishing.com/index.php?name=News&file=article&sid=12]
A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához