LFG.HU

Petrus
hírekCimkek
Miután 2003-ban a Nightfall Games becsődölt, a SLA Industries szerepjáték részben a “túlélők” által alapított Cubicle 7 Entertainment kezébe került. Már akkor ígértek minden szépet és jót, 2004-re három-négy könyvet is, persze egyikből sem lett semmi.
Az Angliában nemrég lezajlott DragonMeet-en viszont már megvásárolható volt az első új kiadvány, a “Cannibal Sector One”, pár nappal később pedig a Leisure Games webshopjában is előrendelhetővé vált a könyv (18 font, 144 oldal; [Infok]). A Team8 SLA fórumában (ld. 2. link) már több rövid ismertető is olvasható, ezen kívül szavazás indult arról, hogy mi legyen a következő kiadvány: a “Karma Sourcebook 2″ új kütyükkel és biocuccokkal, a “Drops of Blood” munkacímű, a SLA világában létező szekták és kultisták helyzetét, a SLA Industries-szel való viszonyukat feldolgozó kiegészítő, vagy a “Denizens of Downtown” (szintén munkacím), amely több, mint 60 új lényt mutatna be. Jelenleg a második vezet.
Emellett nem szünetel a “SLA2″ néven ismert új alapkönyvi kiadás fejlesztése sem, amely már egy átdolgozott (nem, nem d20, maradnak az eredeti 2d10-nél :) ) és javított rendszerrel próbálja újra megvetni a lábát a piacon – ha majd megjelenik egyszer… :)

Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://team8.co.uk/forum/forumdisplay.php?fid=7]
A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához