LFG.HU

taverna
Archangel
hírekCimkek
Időpont: 2007. március 24.
Helyszín: VII. kerület, Dohány u. 32. szám alatti iskola
 
Az immáron ötödik évét megkezdő Fanatikuss Liga a nagy csaták napja, amelyre minden évben négyszer, negyedévenként kerül sor. A játékosok ilyenkor összemérik erejüket, s kipróbálják, kinek a serege és taktikája lesz a legjobb. Ha még csak most ismerkedsz is valamelyik játékkal, akkor is érdemes eljönnöd, mert itt szinte az összes sereget láthatod “működés közben”.
 
A Warhammer 40000 szekcióban egy napon kétféle versenyre is sor kerül:
- A Felderítők versenyében a kisebb (1000-1500 pontos) csapatok küzdenek meg egymással
- A Fanatikussok csatája a nagyobb pontszámú seregek összecsapása, változó pontszámmal, 1500-2000 pont értékben
 
Az eseményre játékosoknak két héttel előre kell neveznie, 2000 Ft-os jelentkezési díjjal és mail-ben elküldött sereglistával, nézelődőknek viszont teljesen ingyenes. Sőt! A nézők között az eredményhirdetéskor 5 db 25%-os kedvezményes vásárlásra jogosító utalványt is kisorsolunk, melyet a Trollbarlangban válthatnak be, maximum 5000 Ft-os keretig. A játékosok mindegyike is egy hasonló utalványra számíthat, azzal a különbséggel, hogy az ő keretük 10000 Ft-os. Természetesen a legjobbak közülük értékes díjakban is részesülnek!
 
A különböző versenytípusokra vonatkozó szabályokat támogatónk, a Trollbarlang honlapján (www.trollbarlang.hu) találhatjátok meg, minden olyan egyéb tudnivalóval együtt, melyek a részvételhez szükségesek lehetnek. Itt több évre visszamenőleg megtalálod a versenyszabályokat, az indulók és nyertesek listáit, valamint rengeteg képet az eseményekről.
 
Kellemes olvasgatást, jó játékot kívánunk!
 
Bereczky Zoltán (Darkeron)
Czeiner Dániel (Dante)
Hriczó Gábor (Archangel)
Pauwlik László (Laca)
 

A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához