LFG.HU

Phoenix_Wolf
hírekCimkek
2007. máricus 25-én 10 és 18 óra között kerül megrendezésre a 16. Classic Battletech találkozó és verseny, a Pirate Raid. A közös játékban a Harmadik Örökösödési Háború egyik kisebb csatáját elevenítjük fel: a 3010-ben zajló ütközetben a Draconis Szövetség és a Lyrán Nemzetközösség katonái csapnak majd össze a Sevren feletti uralomért. A játékosok egy-egy mech szakasz parancsokaként próbálják elérni a céljukat és bizonyítani a tehetségüket.

A verseny tervezése során most is kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy a játék azok számára is élvezhetõ és játszható legyen, akik nem profi játékosok, vagy még csak most ismerkednek a szabályokkal. (Sõt, várjuk azokat is, akik eddig soha nem próbálkoztak a táblás játékkal: az õ számukra a belépést ingyenessé tettük.) Mivel ez a verseny level1-es technikai szinten zajlik, ezért számos speciális szabály nem érvényesül, így gyakorlatilag az alapszabályok ismeretével már sikerrel be lehet szállni a játékba. Hogy senki se maradjon magára, a kezdõ(bb) játékosoknak lehetõsége lesz arra, hogy egy-egy veterán segítsége mellett harcoljanak.

A verseny külön elõkészületet nem igényel azon kívül, hogy elolvasod a szabályokat, és eljössz. A szabályzatot megtalálod a Mech Factory-n (http://battletech.rpg.hu/), illetve ha kérdésed van, keress meg U2U-ban vagy mailben.

Idõpont: 2007. március 25. vasárnap 10:00 – 18:00 (hosszabbítás elõfordulhat…)
Helyszín: Budapest, VII. Wesselényi u. 17.
A verseny szabályzata: http://battletech.rpg.hu/versenyek/posters/41.pdf


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához