LFG.HU

Mekklood
hírekCimkek
Földi idő szerint 2007 április 30-án, hétfőn egy M.A.G.U.S. alapokon nyugvó élő szerepjáték fog zajlani.
Ynevi viszonylatban 3692 tavaszán, Shadonban, a Felföldön fog játszódni a kaland. Minden kalandozót szeretettel várunk, hogy egy (remélhetőleg) felejthetetlenl napot töltsünk együtt.
A rideg tényekről.
A szabályrendszer jelenleg béta verziójú, elérhető a honlapunkról. A játékot délelőtt 10-11 környékén szeretnénk kezdeni, földrajzilag Pilisborosjenőn lennénk.
Ez NEM harci játék lesz, tehát nem szükségesek burkolt vagy hasonló fegyverek, élőben senki nem fog harcolni.
A jelentkezési határidő karakterekkel együtt április 15. éjfél (tudom, szólhattunk volna hamarabb is), a karakterek mellé kérünk legalább fél oldalas előtörténetet. Csapatokat és magányos kalandozókat is várunk, de a csapatoktól kérünk a karakter-előtörténeten felül két tagonként fél oldal csapat-előtörténetet (merre jártak, miket csináltak, eddigi kalandok, satöbbi). A jelentkezéseket és a karaktereket a jelentkezes@foedus.hu e-mailcímre várjuk! Kérjük a karakter adatain felül név, e-mail cím, telefonszám feltüntetését, és 18 év alattiaktól szülői engedélyt is fogunk kérni a helyszínen. Ezúttal sem fogadunk el fórumon, msn-en leadott, más e-mailcímre elküldött karaktereket (Arról nem beszélve, milyen nyűgösek leszünk, ha netes jelentkezés nélkül bukkansz fel a találkozási ponton. Jó esetben erőteljesen legyengített karakterrel jöhetsz, de ha éppen rossz napunk van, megkérünk a távozásra).
Kérdésekkel lehet minket ostromolni a foedus@foedus.hu e-mail címen, illetve a www.foedus.hu weboldalon a fórumon keresztül.
Találkozó Budapesten, az Árpád hídnál lévő Volánbusz pályaudvar 8 30-kor (a jegyed már legyen meg Pilisborosjenőig), részvételi költség előreláthatólag 500 Ft.
Jelentkezz, és gyere el lájvozni egy jót.

Foedus csapat


Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://www.foedus.hu/forum/viewforum.php?f=30]
A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.