LFG.HU

taverna
Arisa
eseményekCimkek
2007. július 4-10 között, saját fejlesztésű rendszeren alapuló, több napos élő szerepjátékra kerül sor Tapolcától pár kmre,  Véndekhegy-Kolónia térségében. A játék egyaránt kaland és harcijáték jellegű, középkori stílusú fantasy világban. Várjuk kisebbek, nagyobbak, kezdők és jártasak jelentkezését is. Az alsó korhatár 13 év, de a 18 év alatti résztvevőktől a helyszínen a szülő írásos beleegyezését kérjük.
A központi táborhely egy Véndekhegyen található telek, illetve a hozzá tartozó ház (Fogadó). A szállás többnyire sátrakban, hálózsákokban lenne, így ezeket szükséges hozni. A táborhely elég nomád jellegű, ezzel is fokozva a középkorias hangulatot (ez konkrétan azt jelenti, hogy nincs folyóvíz, de a tisztálkodás kérdése megoldott, tehát aggodalomra nincs ok – akinek problémája van, keressen meg minket).
A maximális résztvevőszám 25-30 fő (a 8 mesélővel együtt).
Piszkos anyagiak: a tábor díja elõreláthatólag 15.000 Ft, ami tartalmazza az étkezések (napi egyszer meleg, kétszer hideg, illetve a folyadékellátmány) és a programköltség díját, de a lejutásét NEM. Pestiek és Pest környékiek részére azonban szervezünk közös utazást július 4-én és 10-én vissza, Tapolcáról pedig külön kocsikkal megyünk a táborhelyre.
A jelentkezési határidő június 30, eddig kell a részvételi díjnak megérkeznie. A pénzt csekken, átutalással, illetve esetlegesen személyes átvétellel juttathatod el hozzánk, ezekről a lehetőségekről előjelentkezés után érdeklődj emailben. Jelentkezni a colonialive@gmail.com címen lehet. A szabálykönyv tanulmányozása után küldj egy levelet, ami tartalmazza a valódi neved, életkorod, játékban használt neved, kasztod-fajod, és egy pár mondatos, kb. fél oldal hosszú előtörténetedet.
Kérdéseiddel fordulhatsz a colonialive@gmail.hu-ra, illetve fórumunkon, a huhogany.uw.hu-n is felkereshetsz minket.

Gyere el, és live-ozz velünk :)
Colonia Live szervezőcsapat

 

Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://huhogany.uw.hu]
A szerző más irásai
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához