LFG.HU

HammerTimeCafe
korin
eseményekCimkek
Engedd meg, hogy nagyon nagy szeretettel meghívjunk téged az idei év július hónapjának 15-ik és 21-ik napja között megrendezésre kerülő, harmadik Nyári Rúna Táborunkba, amely az Utolsó Esély nevet viseli.

Ez a táborunk is, mint az összes eddigi, azt a célt szolgálja, hogy egy jó társaság egy nagyszerű hetet a legkedvesebb szórakozásának, a szerepjátéknak szenteljen. Reméljük, hogy újabb nagyszerű kalandokban és felejthetetlen élményekben lesz közösen részünk, és bízunk benne, hogy eddigi táborozóink mellett újabb “kalandozók” is csatlakoznak nyári vállalkozásunkhoz.

Az idei tábor számtalan újdonságot és meglepetést tartogat minden résztvevő számára, többek között azt is, hogy hosszabb lesz, mint az eddigiek. Ezzel és más részletekkel kapcsolatban folyamatosan lesznek kitéve újabb és újabb információk, ám alább a legfontosabbak máris olvashatóak.

A tábor díja (hét nap, hat éjszaka, háromszori étkezéssel, programokkal együtt):

- elővételben (május 31-ig befizetve): 16 000 forint
- elővételben (július 5-ig befizetve): 19 500 forint

A helyszínen már csak napijegy vásárlására nyílik mód! Tehát a befizetési és jelentkezési határidő július 5-e!

Napijegy, amely csak a programon való részvételre vonatkozik, tehát szállás és étkezés nem tartozik hozzá:

- elővételben (július 5-ig befizetve): 1 000 forint / nap
- a helyszínen: 1 500 forint

Jelentkezési feltételek:
Amennyiben szeretnél jönni a táborba, a fentebbi részletek szerint lehetőséged van elővételben jelentkezni. Akkor tudunk regisztrálni táborlakóként, ha kitöltött jelentkezési lapod (ld. később) eljut az e-mail címünkre, valamint a tábor díjából legalább 3 000 Ft előleget befizetsz. Ha valamelyiket elmulasztod elküldeni, és esetleg kifutsz a befizetési határidőkből, akkor értelemszerűen jelentkezésedet csak az adott hónap árainak megfelelően tudjuk elfogadni.

Programok:
Akár csak minden eddigi táborunkban, most is az eszméletvesztésig tartó játék lesz a fő attrakció, de azért készülünk konkrét programokkal is:

- M.A.G.U.S. versenymodul
- Star Wars versenymodul
- Vampire: the Masquerade versenymodul
- több szabadon választott világon történő játék (Cyberpunk, Call of Cthulhu, Codex, Ars Magica, Shadowrun, D&D stb.)
- egy elképesztő Horror live (aki volt tavaly, az tudja, hogy felejthetetlen)
- Capture the Flag, kicsit másképp, mint eddig
- egy garantált szerepjátékos fórum, ahol terveink szerint ismét jó alkalom nyílik beszélgetésre
- egy teljesen új játékrendszer bemutatása és tesztelése
- és a tavalyi sikerre való tekintettel idén is lesz rajzos találkozó a hazai sci-fi és fantasy legjobb grafikusaival, festőivel

A programok változtatási jogát fenntartjuk.

Versenyek:
Játékosaink az idei évben – a táboraink történetében először – három különböző versenyen mérhetik össze a tudásuk.

Az első és legfontosabb természetesen most is a M.A.G.U.S. játék lesz, ahol az asztali kihívásokon túl megint lesz live játék a történet keretein belül. A sztori a táborokon átívelő krónika záróakkordja lesz, ezért mindenki kösse fel a nadrágját…

Ezen felül az eddigi táboroktól eltérően további két versenymodul is lesz. Az egyik a méltán híres sci-fi űropera, a Star Wars világában állít próbatételeket, a másik verseny pedig egy vérfagyasztó Vámpír játék lesz.

A versenymodulokra nem kötelező ugyanazzal a csapattal nevezni, akár még a helyszínen is alakulhatnak csapatok az egyes versenyekre. Igyekszünk teret és időt adni az esetleges csellengők partyra találásához is.

Az egyes versenyek bővebb részleteiről még később olvashatsz az oldalunkon.

Helyszín:
A tavalyi táborunkhoz hasonlóan idén is a festői szépségű Gyömrőn kerül megrendezésre a tábor, ahol most is a Teleki-kastély lesz az “otthonunk”.

A szállás továbbra is 8 ágyas szobákban lesz megoldva. Ám ahogy tavaly, is idén sem kell tartanunk, hogy bárki zavarna, hiszen az egész kastély a “mienk” a tábor idejére.

Bővebb információ és jelentkezés a Rúnat Tábor Egyesület Honlapján: www.runatabor.com

Találkozunk a táborban!

 

A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához