LFG.HU

Alyr_Arkhon
hírekCimkek

Hosszas várakozás után, május közepén jelenik meg G. R. R. Martin A Jég és Tűz dala ciklusának negyedik része, a Varjak lakomája az Alexandra kiadó gondozásában. A Varjakat nyár elején követi a régóta hiánycikknek számító Trónok harca újranyomása, javított szöveggel.
 
Az öt király háborúja véget érőben van. Észak ifjú királya, Robb Stark halott, családja ősi székhelye romokban hever, a Stark-ház leszármazottjai pedig szétszóródtak a világ minden részén. Robert Baratheon utolsó élő testvére, Stannis északon húzza meg magát hadserege maradványaival, a győzelem reménye nélkül. A nyugalom azonban látszólagos. A Lannister-ház és a Tyrellek közötti szövetség törékeny, Tywin Lannister halála pedig válságba sodorta a Lannistereket. A királyság kormányzása az akaratos Cersei királynőre maradt, aki viszont sokak szerint nem alkalmas a feladatra.
Az egykor Westerosként ismert koncért mások is vetélkednek. A Vas-szigetek harcias népe a Hét Királyság zöld földjeire vágyik, miközben a kikötőkben egyre több tengerész regél a Sárkánykirálynőről és három sárkányáról…
A Jég és Tűz dala ciklus régen várt negyedik része, a Varjak lakomája a sorozat előző köteteitől megszokott színvonalat hozza, lebilincselő és egyben felkavaró olvasmány.
A kapcsolódó link alatt PDF formátumban a könyv első fejezetét olvashatjátok el.


Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://rpg.hu/iras/doc/varjak_reszlet.pdf]
A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához