LFG.HU

Archangel
eseményekCimkek
Összevont “Warhammer Fanatikuss Liga” és “Legendás hadvezérek, legendás csaták” verseny a Warhammer 40K játékosainak
 
Időpont: 2007. június 9.
Helyszín: VII. kerület, Dohány u. 32. szám alatti iskola
 
Az idén ötéves “Warhammer Fanatikuss Liga” és a kicsit fiatalabb, de már harmadik évét kezdő “Legendás hadvezérek, legendás csaták” versenyek, a Warhammer 40000 játék legnagyobb, országos versenyei, melyek most két alkalommal is együtt kerülnek megrendezésre. Az első ilyen alkalom június 9-én lesz, a második pedig szeptember 15-én.
Ezen alkalmakkor a két verseny közönsége megismerheti egymást, és új játékosok ellen is kipróbálhatja seregét, valamint taktikai képességeit (és persze szerencséjét a kockával). Aki csak most ismerkedik a játékkal, annak is érdemes eljönni, mert itt szinte az összes sereget láthatja “működés közben”.
 
A nagy napon kétféle versenyre is sor kerül:
- A Felderítők versenyében a kisebb (1000 pontos) csapatok küzdenek meg egymással
- A Fanatikussok és Legendás Hadvezérek csatája a nagyobb pontszámú seregek összecsapása lesz, 1800 pont értékben
 
Az eseményre játékosoknak két héttel előre kell neveznie, 2000 Ft-os jelentkezési díjjal és mail-ben elküldött sereglistával, nézelődőknek viszont teljesen ingyenes. Sőt! A nézők között az eredményhirdetéskor 5 db 25%-os kedvezményes vásárlásra jogosító utalványt is kisorsolunk, melyet a Trollbarlangban válthatnak be, maximum 5000 Ft-os keretig. A játékosok mindegyike is egy hasonló utalványra számíthat, azzal a különbséggel, hogy az ő keretük 10000 Ft-os. Természetesen a legjobbak közülük értékes díjakban is részesülnek!
 
A különböző versenytípusokra vonatkozó szabályokat támogatónk, a Trollbarlang honlapján (www.trollbarlang.hu) találhatjátok meg, minden olyan egyéb tudnivalóval együtt, melyek a részvételhez szükségesek lehetnek. Itt több évre visszamenőleg megtalálod a versenyszabályokat, az indulók és nyertesek listáit, valamint rengeteg képet az eseményekről.
 
Kellemes olvasgatást, jó játékot kívánunk!
 
Bereczky Zoltán (Darkeron)
Czeiner Dániel (Dante)
Hriczó Gábor (Archangel)
Pauwlik László (Laca)
Polyák László (Sgt. Gazember)
 
 

A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.