LFG.HU

gambit
hírekCimkek
A Pajkos Póni Szerepjátékverseny a Schönherz Zoltán kollégium nagymultú rendezvénye, amit számtalan éve a Local Heroes szerepjátkos kör rendez meg. A hagyomány pár évig ugyan szünetelt, ám végül újraélesztettük, és ez immár a negyedik alkalom, hogy június 3-án ismét Pajkos Póni kerül megrendezésre.
Idén azonban újabb akadály gördült az utunkba, ugyanis elkezdődött a kollégium felújítása, így a rendezvény sajnálatos módon nem a Schönherz falai között kerül megrendezésre. A rendezvénynek idén az ELTE Kőrösi Csoma Sándor kollégiumának C épülete ad majd otthon.
Többek között a helyszín hiánya is az ok, hogy csak ilyen későn került meghirdetésre a találkozó, de ennek ellenére reméljük, hogy szűk határidő és a vizsgaidőszak közelsége sem tántorítja majd el a kalandvágyókat, hogy szerepjátékos tudásukat Észak Lángjai, a XIV. Zászlóháború közepette tegyék próbára.

A versenymodult Ankus és Gambit írta.
A kaland címe “Szívvel Vassal”.
Helyszíne Észak-Ynev, Abaszisz.
Játszódik az Égi fény 3691. esztendejében, az Esõs évszak, Dreina tercének második (Esküvések) havában.

A versenyen legfeljebb 20 csapat számára tudunk játéklehetõséget biztosítani. Amennyiben ennél többen jelentkeznek, várólistát nyitunk a jelentkezés sorrendjében.

A rendezvényen az 5 legjobban teljesítõ csapatot jutalmazzuk nagy értékû könyvjutalommal, valamint külön díjazásban részesül a karakterét legjobb alakító játékosok, illetve a legjobb elõtörténet írója.

A Kalandmesterek a modulmegoldást és a szerepjátékos teljesítményt egyenlõ arányban pontozzák elõre meghatározott szempontok alapján, és a verseny ideje alatt pontozóbírók járnak majd körbe, akik minden csapatnál fél órát töltve módosíthatják a Kalandmester által adott pontszámot.


Program

09:30 – 09:45 Kapunyitás és regisztráció
09:55 – 10:00 Megnyitó
10:00 – 18:00 M.A.G.U.S. verseny
18:30 – 19:00 Eredményhírdetés

 


Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://pajkosponi.sch.bme.hu]
A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához