LFG.HU

Phoenix_Wolf
eseményekCimkek
2007. június 10-én a nagy érdeklõdésre való tekintettel újabb Classic Battletech találkozót rendezünk. A korábbi találkozó sikerén felbuzdulva a szabályokat ezúttal is úgy alakítottunk ki, hogy a játékban még járatlanabb játékosok is sikerrel vehessenek részt az igzalmasnak ígérkezõ ütközetben.
A közös játék hátteréül egy, a Harmadik Örökösödési Háború idején játszódó csata szolgál majd. A harcban a Lyran Nemzetközösség és a Draconis Szövetség erõi csapnak össze a Hyperion feletti uralomért – és azért, hogy egy korábbi csorbát kiküszöböljenek, illetve megvédjék a mundér becsületét. A játékosok egy-egy mech szakasz parancsnokaként próbálják elérni a hadvezetés által kitûzött célokat és bizonyítani tehetségüket.
 
A verseny tervezése során most is kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy a játék azok számára is élvezhetõ és játszható legyen, akik nem profi játékosok, vagy még csak most ismerkednek a szabályokkal. Sõt, várjuk azokat is, akik eddig soha nem próbálkoztak a táblás játékkal: az õ számukra a belépést ingyenessé tettük, és veterán játékosok segítéségével nyerhetnek beavatást a Battletech táblás játék szabályaiba, rejtelmeibe. Mivel ez a verseny level1-es technikai szinten zajlik, ezért számos speciális szabály nem érvényesül. Így gyakorlatilag az alapszabályok (akár hézagos) ismeretével is már sikerrel be lehet szállni a játékba. Hogy senki se maradjon magára, a kezdõ(bb) játékosoknak lehetõsége lesz arra, hogy egy-egy veterán segítsége mellett harcoljanak.
 
A verseny külön elõkészületet nem igényel azon kívül, hogy elolvasod a szabályokat, és eljössz. A szabályzatot megtalálod a Mech Factory-n (http://battletech.rpg.hu/ ), illetve ha kérdésed van, keress meg U2U-ban vagy mailben.
 
Idõpont: 2007. június 10. vasárnap 10:00 – 18:00 (hosszabbítás elõfordulhat…)
Helyszín: Budapest, VII. Wesselényi u. 17.
A verseny szabályzata: http://battletech.rpg.hu/versenyek/posters/42.pdf
 
 

Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://battletech.rpg.hu/]
A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.