LFG.HU

Mike
eseményekCimkek
Helyszín: Diósjenő Kemping
 
Időpont: 2007 augusztus 11-20
 
Sok szeretettel várunk minden szerepjátékost, és egyéb embereket a TIZEDIK(!) Imola szerepjátékos táborba! Az évtizedes történethez méltó, remek és emlékezetes tábort akarunk szervezni, saját erőfeszítéseinken kívül számítunk Rátok, jelenlegi és leendő Imolásokra, hogy jelenlétetekkel, részvételetekkel hozzájárultok közös művünkhöz, és jókedvünkhöz.
Gyertek, gyertek!!!
 
 Diósjenőt a 2. számú főúton Budapesttől – a parassapusztai magyar-szlovák határátkelőhely irányába haladva és arról balra letérve – Váctól 23 kilométerre találjuk. A fővárostól 60 kilométerre elhelyezkedő település vasúton is megközelíthető, Vác, Romhány és Balassagyarmat irányából is. Minden hét végén közvetlenül – váci átszállás nélkül – elérhető, a Budapest Nyugati-pályaudvarról induló vonatokkal. Autóbusszal Vácról és Rétságról juthatunk el a községbe.” (Diósjenő község honlapjáról)
 
A tábor programjaiból: versenymodul (M*, CP, WoD), Live, kvíz, Gyilkos, szerepjáték minden mennyiségben (SR, SW, Kult, Earthdawn, D&D stb.), társasjátékok, kártyajátékok, Vampire kártyaverseny, tábortűz, íjászat és verseny, hadijáték. További programok várhatók.
 
Szállást 4 ágyas apartmanokban tudunk biztosítani, apartmanonként külön vizesblokkal és teakonyhával. Főzési lehetőség tehát van. Sátorozásra az idén sajnos nem tudunk lehetőséget biztosítani. A kemping szomszédságában strand vár minket. Boltok viszonylag elérhető távolságban vannak.
Ágyneműt nem kapunk, tehát azt, vagy hálózsákot hozzatok.
 
Meleg ebéd és vacsora mellett hideg reggelivel tudunk szolgálni. Az élelmezést a kemping tőszomszédságában vendéglő biztosítja, minőségével és mennyiségével valószínűleg elégedettek lesztek (kipróbáltuk). A vendéglő bárral és karaoke színpaddal is rendelkezik.
Fontos, hogy 11.-én, az érkezés napján csak vacsora, 20.-án pedig csak reggeli és ebéd lesz.
 
Idén is lehetőség nyílik arra, hogy több komfortfokozat közül válasszatok.
Tehát a komfortfokozatok és az árak.
 
1.       Elendor – reggeli, ebéd, vacsora apartmanban pihenve. 34,000 HUF
2.       Famor – ebéd, vacsora, erős kőfalak között. 32,000 HUF
3.       Pietor – ebéd, szállás a körletapartmanban. 27,500 HUF
4.       Obsor – Csak szállás, meg amit magadnak szerzel. 20,000 HUF
A fent említett díjak a tábor teljes idejére vonatkoznak, ezen kívül lehetőséget biztosítunk arra idén is, hogy nem a tábor teljes időtartamára, hanem egy-egy napra gyertek, napidíj fejében, amiről bővebb információt az imolarpg.uw.hu oldalon találhattok meg.
 
Természetesen mindegyik kategória tartalmazza a programok költségét, kivéve a Vampire kártyaversenyt, arra külön kell nevezni, illetve a nevezési költséget befizetni.
 
 
Aki jönni akar, arra kérünk, hogy a lehető leghamarabb fizesse be az előleget, melynek összege egységesen 5000 HUF. A befizetett előleget csak a tábor elmaradása esetén tudjuk visszaadni!
 
Fizetni banki átutalással lehet, postai csekkel nem!
 
CIB Bank Rt.
Számlaszám: 10700732-54718058-51100005
Számlatulajdonos: Hortobágyi Miklós
 
A Közleménybe írjátok be teljes nevetek, a komfortfokozat számát, és a következő szöveget: Imola 10 előleg.
 
Az előleg befizetésével együtt küldjétek el jelentkezési lapotok a Hortobágyi Miklós 1062 Bp. Aradi u. 32 fsz 2. címre, vagy bridzso@freemail.hu e-mail címen. A jelentkezési lap az .imolarpg.uw.hu oldalról letölthető.
 
További információ az imolarpg.uw.hu weblapon található.
Találkozzunk a X. Imolán!
 

A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához