LFG.HU

Eberen_Orkodo
RPG mesélőknekCimkek
Ezt a modult az Intellego Aquam 2007 társas- és szerepjáték táborra írtam és meséltem. Három vagy négy játékosnak lehet lemesélni, a karakterek adottak. Esetleg mesélheted öt játékosnak is, de akkor újra kell számolni a karaktereket, hiszen elég speciálisak.
A történetben bármit, ami nem tetszik, természetesen módosítsd saját elképzelésed szerint. A térképeket a Forgotten Realms Interactive Atlas programból vettem, Nadezda karakterét pedig a Wizards honlapjáról. Leírása jó hosszúra sikerült, nem is volt kedvem lefordítani.
A modul, a két térkép, a három, illetve négy kidolgozott karakter mellett még találsz egy kedvcsinálót, amit a játék elején érdemes felolvasni a játékosoknak. Plusz az ismert varázslatok kigyűjtését a 3.5-ös DnD alapkönyv szerint (a negyedik szintű papi varázslatok hiányoznak, de az úgyis csak az egyik karakter tudja).
Eddig három partinak meséltem le a modult, semmi komolyabb gond nem volt vele. Természetesen néhány dolgot rugalmasan kell kezelni, mint minden mesében, de megoldod, ezért vagy mesélő. Ha valamit nem értesz (ami valószínűleg az én hibám, mert kihagytam, vagy ilyesmi), akkor nyugodtan kérdezz! A konstruktív javaslataidat is szívesen fogadom.
Kellemes szórakozást!

Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://rpg.hu/download/moduls/IntAquam2007modul.zip]
A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.