LFG.HU

Microsoft
novellaCimkek

2007 november 3-án és 4-én kerül megrendezésre a 3. RPG.HU szerep-, társas- és kártyajátékos találkozó, ahol  Európában elsőként, a hazai közönségnek nyílik lehetősége megismerkedni az év legjobban várt rpg stílusú játékával a Mass Effect-tel.
Az eddigi zárt ajtós bemutatók után a nagyközönség is megismerheti a szaksajtó által, előzetesen már egekig magasztalt játékot.
A játék elnyerte a 2007-es Game Critics Awards-ot, mint a legjobb konzol játék,ezenfelül sikerrel szerepelt a Los Angelesben megrendezett Electronic Entertainment Expo-n, ahol megválasztották a legjobb RPG stílusú játéknak. A várakozásoknak megfelelően, a Mass Effect lehet a 2007-es év egyik kihagyhatatlan címe, amely csak az Xbox 360 újgenerációs játékkonzolon lesz elérhető.
 
A “Star Wars: Knights of the Old republic” és a “Jade Empire” című játékokkal már bizonyított alkotógárda legújabb művét joggal várja az Xbox 360 galaxis minden lakója!
A taktikai elemekkel fűszerezett RPG műfajú játék fantasztikus játékmenetével és szerteágazó történetével újabb színt visz az Xbox 360 játékok, amúgy is színes palettájára.
 
“A Mass Effect egy igazi újgenerációs játékélményt kínál. A játékosok keresztül utazhatnak egy hatalmas, futurisztikus univerzumon. Feladatuk, hogy eldöntsék akár egy egész galaxis sorsát” – mondta Ray Muzyka a Bioware Corp. fejlesztőcsapatának feje. Greg Zeschuk a Bioware Corp. elnöke szerint:” A legjobb játékokban látványos és realisztikus felfedezésre váró világok tárulnak fel a játékosok előtt. A Mass Effect esetében sikerült megalkotnunk, egy izgalmas, moziszerű történetet, számtalan izgalmas helyszínnel és az igen részletesen kidolgozott karakterek főszereplésével.”
 
A bemutatót tartja: Grath a PC Guru szerkesztője, szombaton 19:30-kor.
 
A rendezvény helyszíne:
Budapesti Kommunikációs és Üzleti főiskola
1148, Budapest, Nagy Lajos Király útja 1-9.
További információk a rendezvényről: rpg.hu/talalkozo
 
 
A Mass Effect 16 990 Forintos áron, 2007 novemberétől lesz megvásárolható a hazai üzletekben. További információk a játékról: https://www.ea.com/games/mass-effect/mass-effect-andromeda


A szerző más irásai
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához