LFG.HU

Mekklood
eseményekCimkek

“Lent, messze délen, hol két ország határa húzódik, van egy fogadó. Sok fogadó van határokon, hogy könnyítse az utazók életét, de ez nem olyan, mint a többi. Kezdve azzal, hogy a határ ahol a fogadó van nem más, mint a rettegett Fekete határ, a sötétség birodalmát, Kránt a szabadoktól, Yllinortól elválasztó vonal. 
A fogadó -neve a Pokol Tornáca- semleges terület. Mindkét fél határvadászai megfordulnak itt, szúrósan nézik egymást, de fegyvert egyikük sem von. Tudják, legyenek bármily rettegettek ellenségük szemében, a fogadós, ártalmatlan külsejét meghazudtoló gyorsasággal és erővel csap szét közöttük. Kedves, de pimasz, okos, de csintalan nő a fogadós, ha olyan a kedve kacag, ha olyan akkor verekszik, de a nyakában lógó Szent Szimbólum, a varjúszárny láttán kétszer is meg kell gondolni, hogy érdemes-e belekötni… A varjak urának különös humorát bizton megragadta, hogy a Fekete határ néha fehér a hótól…

 

 Különleges a fogadó, hisz messze földről is jönnek utazók, szerencsevadászok, és kalandozók. Jönnek, hogy igyanak Darton, a túlvilág s a humor urának kocsmájában, jönnek, hogy lássák s hallják az orákulumot.

 

Ja, igen. Van itt egy orákulum, ki (mi?) ismeri a múltat s jövőt, sokak szerint a jelent is. És ha úgy tartja kedve, válaszol is a kérdezőnek. Erre az orákulumra épült a fogadó, hisz a sok kíváncsi utazó biztos megszomjazik kissé.

 

Persze sokak szerint a fogadóshölgy tréfája az egész, csak hogy fellendítse a forgalmat. Megint mások Krán cselére gyanakodnak, s vannak, akik tényleg hiszik, hogy az orákulum létezik, s választ ad a kérdésekre.

 

S persze ott van maga az orákulum, akinek (aminek?) szintén megvannak a saját elképzelései…”

 

Ha van kedved elmerülni Ynev varázslatos világán, ha van kedved látogatást tenni a Fekete Határon, s nem félsz attól, hogy a két ország háborújának áldozata leszel, ha bírod a hideget, mert Ranagol és Arel minden hatalma ellenére igen hűvös idő várható, gyere el 2007 december elsején, szombaton játszani egy jót.

 

A jelentkezési határidő november 17, szombat éjfél, a jelentkezést kész karakterlappal és fél oldalas előtörténettel várjuk a “jelentkezes kukac foedus.hu” címre. Ha csapatban jönnétek, csapatelőtörténetet is kérünk, két emberenként fél oldalt.

 

A játék helyszíne időben ismertetve lesz, a költség várhatóan 500Ft. A játék egy napos lesz, nagyjából reggel 10től este 6-7ig. Várhatóan nagyon hideg lesz, tehát tessék melegen öltözni. A tervek szerint lesz meleg ital, de erre ne építsetek! A szabályrendszer fent van a foedus.hu oldalon a letöltések között, érdemes átnézni, sokminden változott.

 

Kérdések, óhaj, sóhaj, panasz jöhet ide, a fórumra, vagy a “jelentkezes kukac foedus.hu” email címre. Tehát mégegyszer:

 

Időpont: 2007 december 1. kb 10-18 óra között.
Helyszín: a későbbiekben kiderül
Találkozó: szintén később
Költség: várhatóan 500Ft
Jelentkezési határidő: 2007 november 17, szombat éjfél.
Jelentkezési cím: jelentkezes kukac foedus.hu

 
 

Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://foedus.hu]
A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához