LFG.HU

FISZ
hírekCimkek

A Fiatal Írók Szövetsége SCI-FI témakörben folytatja a FISZ Klub 2006-ban indult sorozatát, 2007. november 27-én, kedden, 18 órakor az Írószövetség éttermében (Budapest, Bajza u. 18., I. em.).
 
Mik azok a határműfajok és mihez képest azok? Van-e még értelme a határműfaj megjelölésnek? Mi történne egészen pontosan, ha az időben visszautazva elpusztítanánk gyermekkori önmagunkat? Vannak-e klasszikusai a sci-fi-nek? Hová fejlődött mára a sci-fi? Kietlen bolygókra kerülvén jó ötlet-e megindulnunk a rejtélyes zaj forrását kutatva? – Ezekre a kérdésekre keresik a választ Képes Gábor író, költő és Nemes András író segítségével a klubozók.
 
A FISZ Klub célja, hogy műhelymunkával, valódi párbeszéddel segítsen eligazodni az irodalom berkeiben, legyen szó akár egy-egy írás értékelésér”ol, akár publikálási lehetőségek kereséséről, akár egyéb, az irodalmi élettel kapcsolatos kérdésről.
 
A beszélgetés után – a hagyományokhoz híven – lehetőség lesz a hozott kéziratok bemutatására, közös megbeszélésére is. Aki szereti és/vagy el tudja viselni az őszinte kritikát feltétlenül vigyen (rövid) szöveget! – írják a szervezők.


Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://litera.hu/object.743365df-0371-46dd-b418-566dfe629fe4.ivy]
A szerző más irásai
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.