LFG.HU

CikkBot
mesélőknekCimkek

A 3. RPG.HU Találkozóra készített scifi modul, melyben a felszedett, általános sci-fi ismereteitekre építünk, nem pedig a szabályokra. A fókuszt a játékra, nem pedig a vérpistikre, vagy a karakter-optimalizációra helyeztük, ez valóban furcsának tûnhet elsõre.
Gondoljatok bele, hogy mirõl is szól a játék. Feladatmegoldásról, szerepjátszásról, jó hangulatról. Ehhez nem kellenek kockák, meg módosítók. Kedv kell hozzá, meg némi képzelõerõ és akkor tetszeni fog a végeredmény.

“Tisztelt Hölgyeim és Uraim!
A nevem Daniel Burke. A Fartech Corporation kolonizációs programjának igazgatóhelyettese vagyok, sokakkal már találkoztam, de nem mindenkivel.

Önök mindannyian telepesnek jelentkeztek. Kiválasztottuk Önöket, így abban aszerencsében van részük, hogy részt vehetnek a legújabb koloniánk beindításában. Mindannyian túl vannak az egészségügyi vizsgálatokon, elvégezték a két hónapos kiképzési gyakorlatunkat, mindenki vizsgát tett a saját szakmájában, bizonyítva, hogy hasznos tagja lesz a jövőbeli közösségünknek.
Sokan talán már ismerik egymást, össze is barátkoztak, de hadd mutassak be pár embert Önöknek, akik a kezdeti időszakban meghatározó alakjai lesznek a kolónia életének.
Christopher Ketzler hadnagy és Matthew Kohl alhadnagy a Fartech alkalmazottai. Ők fognak felelni a kolónia biztonságáért és belső rendjéért. Emellett adminisztrációs feladatokat is ellátnak, jelentéseket küldenek a cég központjába a kolónia életének előrahaladásáról. Kérem, bármilyen kérdésben forduljanak hozzájuk bizalommal.
James Calagno, szakszervezeti vezető, hozzá fordulhatnak, ha bármilyen gondjuk van a munkakörülményekkel, illetve az ellátással. Önök végzik a munkájukat, a Fartech pedig biztosítja az Önök környezetét, hogy elégedetten hajthassák álomra a fejüket minden este. Fedezzék fel az új bolygót, találják fel magukat és alakítsák ki környezetüket a saját igényeiknek megfelelően! Ha bármi gond van, csak jelezzék képviselőinknek, mi pedig minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy megoldjuk azokat.

Ez volt az utolsó eligazítás, mint tudják, a hajójuk egy óra múlva indul. Kérem csomagolják be személyes tárgyaikat, és készüljenek fel az utazásra.
Hadd emlékeztessem Önöket, hogy a Fartech természetesen a mélyűri hibernációban töltött időt is beszámítja a szolgálati idejükbe.

Köszönöm figyelmüket, és ne felejtsék el, hogy a Fartech gondoskodik Önökről.”


Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://rpg.hu/download/moduls/rpghu_exodus_2154.zip]
A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához