LFG.HU

AMOSRPG PR
ismertetőCimkek
Rövid bevezető:
Valamikor – még az idők kezdetén – ez a játék egy levelezős szerepjátéknak indult (PBM), de az elmúlt évek folyamán sokat változott. Jelenlegi formájában egy szöveges, 2d-alapú online, többszemélyes szerepjátéknak nevezhetjük.
A fejlesztés során fő szempontunk az “asztali szerepjátékok” hangulatának és lehetőségeinek minél jobb visszaadása volt. Természetesen ez egy lehetetlen feladat, nagyon sok kompromisszumot kellett kötni, de úgy véljük, hogy elég sok aspektusát sikerült visszaadni ennek a játékformának. A játék szabályrendszere, a teljes világleírás, földrajza, történelme saját kidolgozású.
 
Háttér:
Amos egy számtalan háborút megélt fantasy világ, ahonnan kiűzettek az egykori Istenek és leghűségesebb követőik: a papok. A Dúlás -így nevezték el a történészek és ezt használja a köznyelv is- után minden település és város igyekezett visszanyerni régi fényét, de ez legtöbbjüknek a mai napig sem sikerült. Zűrös és kusza történelmi helyzet állt elő, mely a jövőt illetően is oly színes, mint egy szivárvány…
A háborúk nyomait talán soha nem tűnteti el az idő: számtalan kihalt település, labirintus, várrom és egyéb titok hever parlagon, nem beszélve a csatamezőkről és a háttérben rejtőző érdekekről és különböző szövetségekről, szektákról. Kalandozók és szerencselovagok járják Amos világát, hogy előnyt, vagyont és hírnevet szerezzenek maguknak. Mindeközben a háttérben hatalmas politikai játszma folyik a hatalomért.
Eljött az idő, hogy TE is részt vegyél ebben a kalandban, mely életszerűbb és változatosabb, mint valaha!
- 7 faj és 22 játszható kaszt közül választhatod ki Hőseidet: légy izmoktól duzzadó barbár, vagy sötét praktikákkal és varázslatokkal érvényesülő boszorkánymester… érezd át a vándorpapok sorsát vagy a véráldozók kettősségét… légy nemes lovag vagy az öt mágikus elem varázslóinak egyike.
 
- Amos világát 180.000 mezőnyi játéktér alkotja, melyen több mint 120 bejárható település és 50 féle meglátogatható épület létezik (ezek nagyrészt egyedi külsővel/leírással rendelkeznek).
 
 - A játék a varázsolni vágyó karaktereknek is igyekszik megfelelni, több mint 200 féle varázslat várja azokat, akik a mágia rögös útjára szeretnének lépni!
 
- Szörnyek terén is akad elegendő kihívás, hiszen 300 ellenfél keserítheti meg a Kalandozó életét, melyek többsége egyedi taktikával és saját fejlődéssel rendelkezik.
 
- A játékban számtalan kalandtípus létezik, melyeket igyekeztünk kellőképpen figyelmesen és a karakter fejlődését figyelembe véve összeállítani/felépíteni. Végtelen számú, változó paraméterekkel rendelkező azonnali kaland (kisebb labirintusok, elhagyatott házak, kazamaták, várromok… stb.), több ezer féle egyszerűbb (úgynevezett utazós/kézbesítős küldetések) és ugyanennyi épületekben felvehető vagy pletykákból nyerhető küldetés várja, hogy megoldják. Természetesen ezeken felül is rengeteg kaland és felfedezendő titok várja a vállalkozó szellemű és kellően bátor kalandozókat (ősi labirintusok, sárkánybarlangok, vámpírtornyok, távoli kontinensek és szigetek… stb.)!
 
- Amos világa egyedülálló lehetőséget nyújt a CSOPORTOS kalandozásra is, melynek megvalósítása minden eddig létező (hasonló) játéktól eltér és így igazán élvezetes és feledhetetlen élményt nyújt mindenki számára! Gondolj bele, hogy végre barátoddal/barátaiddal együtt élheted át a klasszikus fantasy világok élményeit!
 
- Nem mellékes talán az sem, hogy jelenleg a játék majd 6 millió karakternyi szöveget tartalmaz (írásjelek és szóközök nélkül), tehát van mit olvasni!
 
Valójában nehéz kifejezni pontosan, hogy miben más AMOS világa a “hasonló” szöveges szerepjátékokhoz képest… de annyi bizonyos, hogy mindenféle végletet megjárhatunk benne és olyan hihetően és “realisztikusan” tárja a játékosok elé a fantasy világok hangulatát, hogy önmagában ezért is érdemes kipróbálni!
Nem árt megjegyezni, hogy TE, aki belépsz a Legendák világába, számolj le MINDEN előítéleteddel és más játékokból hozott (esetleg túlságosan berögződött) tapasztalataiddal! Gondolkozz úgy, ahogy a valóságban is tennéd, ha egy ilyen világba csöppennél: vigyázz az életedre, hiszen az olykor egy hajszálon múlhat; gondold át mit és miért cselekszel mert akár a való életben, tetteidnek itt is komoly következményei lehetnek…
Próbálj ki valami mást! Egy klasszikus fantasy világot, mely képes rabul ejteni azzal, amit kínál: kaland, veszély, kockázat és nem utolsó sorban… szórakozás.
 
Tedd meg az első lépéseket INGYEN!
Ehhez csupán regisztrálnod kell az ingyenes szerverünkre weboldalunkon, s ha a játék elnyerte tetszésedet, akkor lépj Te is a Legendák útjára!
 
Ajánlások:
- Töltsd le a játék szabálykönyvét és olvasd el figyelmesen, hogy az első 10 ingyenes forduló is élményeket okozzon és ne bosszúságokat!
- Tekintsd meg weboldalunkon a karakteralkotásról készített kisfilmünket!
- Regisztráld magad a hivatalos Fórumba, s amennyiben kérdésed van, tedd fel őket bátran Nekünk! Igyekszünk mindenre válaszolni és segíteni azoknak, akik újonnan lépnek be Amos világába… természetesen ebben segítségünkre van néhány olyan játékos is, akik már a tesztelésben is részt vállaltak, ezzel is elősegítve a játék fejlődését.
- Ünnepeld Velünk a Karácsonyt! Akciónk keretében, kedvezményesen fizethetsz be a játékra, hiszen minden befizetett Forintod mellé ugyanannyit tesznek hozzá a fejlesztők is! A részletekért keresd fel honlapunkat (http://amosrpg.hu).
- Ezen felül különböző kedvezményekkel és egyéb ajánlatokkal állunk a leendő játékosok rendelkezésére!
 
Végül pedig nincs más hátra, mint az, hogy kellemes kalandozást és ép ésszel fel nem fogható veszélyeket kívánjunk Neked… Kalandor!
Üdvözlettel:
AMOS TEAM
 
Elérhetőségeink:
Hivatalos fórum: http://amosrpg.hu/forum
Email: info@amosrpg.hu

 
A játék rendszerkövetelményei:
- Windows 98/2000/XP/Vista operációs rendszer
- legalább 1024×768-as felbontás
- internetes kapcsolat


Teljes verzióhoz kattints a képre.

(x)

 

A szerző más irásai
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához