LFG.HU

Silvermoon
hírekCimkek
Meghívó a szamurájok, sárkányok, szerzetesek világába!

Légy üdvözölve a Legend of the Five Rings világában, Rokuganon, ahol a becsület ereje hatalmasabb, mint az acélé. Rokugan a hős szamurájok, misztikus shugenják és az Árnyékföld félelmetes teremtményeinek földje. Az itt játszódó gyűjtögetős kártyajátékot 1995-ben, több mint 10 éve hívta életre egy lelkes fejlesztőcsapat. Azóta Rokugan világának történéseit a játékosok alakítják, akik helyi, országos és nemzetközi versenyeken való részvételükkel biztosítják az interaktív történetvezetést. A versenyek eredményei és a játékosok kommunikációja közvetlen hatással vannak a világ történelmére és a szereplők sorsára.

Örömmel értesítünk minden magyar játékost, hogy 2008-ban ismét sikerült elnyernünk a jogot, hogy nagy, nemzetközi versenyt, Koteit rendezhessünk Magyarországon, immár harmadszor. Ezzel egyrészt alkalmuk nyílik a történet és a kártyajáték befolyásolására, másrészt kvalifikálhatják magukat a világbajnokságra.
Az idei versenyszezon története:
A tavasz közeledtével a Nagy Klánok leplezetlen ellenszenvvel állnak egymással szemben. Az 1169-es Téli Udvar csak egyvalamire tanította meg Rokugan szamurájait: választással senki sem kerülhet a trónra. Csak akkor lesz ismét császár a birodalom élén, ha a trónt erővel szerzi meg. A tél eseményei még a hosszantartó szövetségeket is meggyengítették, így a Nagy Klánok most saját erejük összegyűjtésén fáradoznak. Mindannyian arra törekszenek, hogy saját elképzeléseik érvényesüljenek a következő dinasztiában. Ami korábban lényegtelennek tűnt, az egyszeriben a klánok érdeklődésének középpontjába került, és a harc a hatalomért új színtereken hág tetőfokára.
A 2008-as Kotei szezonban a Nagy Klánok minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy minél több hatalmat és erőforrást összpontosítsanak a kezükben annak érdekében, hogy az új császár közülük kerüljön a trónra. E célból korábban érintetlen területek javaihoz folyamodnak, hogy bővítsék az ellenségeik ellen felhasználható eszközök tárházát.
Idén minden résztvevő megkapja a Race for the Throne novelláskötetet, melyből kiderül, az egyes Klánok miként készülnek az új császár megkoronázására.
Minden kedves játékost és érdeklődőt szeretettel várunk a harmadik magyar Kotei-en!

A verseny időpontja: 2008. március 29-30. Kezdés: 10:00.
Helyszíne: Budapest, Wesselényi utca 17. I. emelet (Erzsébetvárosi közösségi ház)
További információ: http://www.futurestartsnow.net ,
http://forum.rpg.hu/index.php?showforum=29 (Legend of the Five Rings topic)
Kontaktszemélyek: Nagy Nikoletta (amaranth(kukac)freemail.hu), Négyesi Áron (Aron.Negyesi(kukac)gmail.com)


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.