LFG.HU

Foedus Vitorum
hírekCimkek
3699. év, Pyarron szerint, tavasz. Erigow, észak-Ynev leggazdagabb hercegsége; valaha itt állt Enrawell, a hajdanvolt Kyria fővárosa. Lakossága jórészt erv, bár a kyr származás miatt nem ritka a hófehér haj sem. Erigow vitathatatlanul észak-Ynev kulturális központja, itt áll Enika Gwon által építtetett Legendák Tornya.

Talán ezért, talán csak a gazdagság miatt, de számos kalandozó fordul meg az esztétika és a dekadencia eme birodalmában. Mindig akad valami megoldandó küldetés, mindig akadnak segítségre szoruló bajbajutottak… és talán az sem mellékes, hogy az itteniek meg is tudják fizetni, amit egy kalandozó igényel.

Ha úgy véled, Te is ezek közé a kalandozók közé tartozol, ha úgy érzed, örömmel eltöltenél két napot az Erigowi hercegség erdőségeiben, itt az alkalom.


A játék:
 
Időpont: 2008 május 1-2 VAGY 2-3 (a szavazatok szerint, lásd foedus.hu)
Helyszín: Pilisborosjenő
Regisztrációs díj: 600,- Ft
 
Jelentkezési tudnivalók:
Határidő: 2008 április 13 éjfél
Jelentkezési cím: livejelentkezes kukuc gmail.com
Szabályrendszer: Létezés szabályai néven a foedus.hu oldalon a letöltések között
Mágia a gugli doksikban megtekinthető, .doc formátum egy héten belül
 
A játékok hideg, eső, vihar, tornádó, orkán, szökőár, meteorvihar, atomháború és armageddon esetén is megtartjuk, legfeljebb kicsit módosítjuk a sztorit.
 
Karakter megkötések: pyarroni taníttatású mozaikmágus egyelőre tiltott, mivel még nincs kész a mágia hozzá. Ha elkészül, engedélyezett lesz, ha nem akkor nem.
A jelentkezés áll egy kész karakterből, és egy előtörténetből (legalább fél oldal). Csapatoknál kérjük felsorolni a csapattagokat, és két emberenként további fél oldal csapat-előtörténetet is szeretnénk.
Hamarosan lesz Jelentkezési lap, kérjük azon jelentkezzetek, nagyban könnyítené a munkánk.
Ha valaki késik, nem tudja tartani a határidőt, időben kérünk róla jelzést.
Kérdés óhaj sóhaj panasz jöhet ide vagy a mélre.
 
E-mail: livejelentkezes kukuc gmail.com

A szerző más irásai
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.