LFG.HU

Vass Attila
hírek
Az Ezüstsólyom Fantasy 2004 óta van jelen a hazai fantasy piacon.

Több-kevesebb sikerrel meg tudott felelni az elvárásoknak. Vannak elégedett és vannak elégedetlen ügyfeleink is. Mi bízunk abban, hogy a hibáinkból tanulva a jövőben már csak elégedett ügyfeleink lesznek.

Az elmúlt évek során több mérföldkőhöz is elért a bolt és most áprilisban egy újabbhoz sikerült.
Rövid szünet után ismét boltot nyitunk. De nem akármilyet! Ez a bolt egy kicsit más, egy kicsit egyedülálló lesz a hazai piacon. Nem csak egyszerűen bolt leszünk és nem csak egyszerűen játéktér lesz nálunk. Hanem idővel vendéglátóként is tudunk majd a rendelkezésetekre állni. Hogy ez mit jelent? Azt, hogy ha a haverokkal egy hangulatos helyen szeretnél játszani, ahol nem csak palackozott üdítő van meg Mars szelet? Egy jó pofa korsó csapolt sört vagy egy pár finom főtt virslit megkívánsz, akkor nálunk a helyed. Már rögtön a nyitást követően 30-35 fő részére tudunk majd helyet biztosítani és a későbbiek folyamán (kb. május-június) akár 60-80 fő is tud majd egy időben játszani nálunk.

De nem csak ennyi lesz, amit nyújtani tudunk majd: Lehetőség lesz ingyenes társasjáték, sakk vagy akár póker kölcsönzésre, hogy legyen mivel elütni a haverokkal az időt nálunk. De lesz csocsó is, illetve a Warhammer fanoknak terepasztal, tereptárgyakkal. Minden héten lesznek klubnapjaink, amikor egy-egy játék képviselői találkozhatnak, játszhatnak vagy akár cserélhetnek.
Társasjáték klub: minden szerda 16 órától
Figurásjáték klub: minden csütörtök 16 órától
Kártyajáték klub: minden péntek 16 órától

Természetesen hangsúlyt akarunk fektetni a szerepjátékokra is, ezért még az évben megrendezésre fog kerülni első szerepjáték találkozónk és versenyünk is. Havonta egyszer tartani fogunk majd a szerepjátékkal ismerkedőknek klubnapot. Itt a szerepjátékkal, azok világával és szabályaival ismerkedhetnek meg és próbajátékokra is lehetőség lesz.

 Ami pedig a nyitvatartást illeti, az biztos tetszeni fog a legtöbb fanatikus játékosnak.

Hétfő-Kedd 12:00 – 22:00
Szerda-Csütörtök-Péntek: 12:00 – 24:00
Szombat: 10:00 – 24:00
Vasárnap: 10:00 – 18:00 (ez még kibővülhet 24:00-ig is)
Ráadásul mivel vendéglátó egységként is üzemelni fogunk, ezért az olyan piros betűs napok, mint március 15, május 1, augusztus 20, minket nem érint. Tehát az év nagy részében mindig lesz hova jönni és egy jót játszani.

Így hát nem maradt más hátra, minthogy bejelentsem, hogy 2008. április 10.-én megnyílik az Ezüstólyom Fantasy Szerepjáték bolt és Pub.

Cím: 1066 Budapest, Jókai u. 8.

(x)

 


Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://ezustsolyom.hu/]
A szerző más irásai